Bak işte o kadar emek veriliyor.Foto eklemek bile çok zor...Olumsuz yorumlar ne kadar üzücü oluyor bunu lütfen düşünelim...Tanışalım ama tatlı tatlı olsun.Ben bu tanışmayı sevmedim.
Mesela şöyle tatlanabiliriz.Sen yeni kategoriye tarif hazırlarsın ben yardımcı olurum eklersin.Sonra gelirsin burada bizimle şu havayı şu heycanı tenefüs edersin...Sonra sen de gelen olumsuz yorumlara bizim gibi cevap verirsin...
Tamam olabilir bileğime guvenirsem elbette.Ama şu kadar emekli guzel tarifin içinde basit bir çilekli puding alıyorsa bi düşünüp katılmaktan vazgeçmek var :))
Tamam olabilir bileğime guvenirsem elbette.Ama şu kadar emekli guzel tarifin içinde basit bir çilekli puding alıyorsa bi düşünüp katılmaktan vazgeçmek var :))
Bak ya dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruzKategori sütlü tatlılar ne bekliyoruz
En bilindik tatlar her zaman daha çok oy alıyor.Mesela bu kategori şerbetli tatlılar olsaydı.Oy verenler garanti Sütlü nuriyeyi seçecekti.Pastalar olsaydı profiterol daha çok oy alırdı.Gibi gibi diyelim....
Emeğe saygı gösterelim inan onu yapmak,resimlemek,eklemek o kadar zor oluyor...