Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Yok kuzum nerdeeee ben giyemem duserim onlarla topuklu cizme botlarim var ama oyle ayakkabilarim yok.en basindan beri o fotoyu kullaniyom yapıştı dedigin gibi
bende varda nerdeee çok zor valla onun üstünde yürümek ipte cambaz yapmak gibi yürüyebilene helal olsun

Beceriksizim demiyorsun
Nevreste nineeeeeee
Bi keskul yapamadin ya bee

İnan hazırla fotografla ışığı ayarla guzel bi sunum yap sonra fotolari kirp konuyu aç,artik gözüme coookkkk büyük geliyo usengecligim tutuyo

Çok zorlandım oy verirken. Bütün tarifleri tek tek inceledim, sadece görsellik üzerinden gitmedim. Herkes çok emek vermiş uğraşmış, inanın çoğu tarif benim mutfakta yaparken cebelleşeceğim tarifler.

Ama diğerlerine göre bir tık daha orijinal bir tarif olduğunu düşündüğüm bir tatlıya oy verdim. Ellerine sağlık AngelicaPickles :)

Nevreste nineeeeeee
Bi keskul yapamadin ya bee

İnan hazırla fotografla ışığı ayarla guzel bi sunum yap sonra fotolari kirp konuyu aç,artik gözüme coookkkk büyük geliyo usengecligim tutuyo
Sensin nineDaha beni görmedin bile
Ben fotoları hiç kırpmıyorum,hiç sorun yaşamıyorum siz niye yaşıyorsunuz

Sensin nineDaha beni görmedin bile
Ben fotoları hiç kırpmıyorum,hiç sorun yaşamıyorum siz niye yaşıyorsunuz
Hadi göster o zaman kendini nolcak sanki sende cococugunu gordun bende nevosumu gorem hadi beeee nevom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…