- 22 Temmuz 2017
- 44.555
- 132.131
- 598
İnatçı yapımı burada göstermek istemiyorumOlsun 1. Olmayalım olursam bidaha katılmak istemem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnatçı yapımı burada göstermek istemiyorumOlsun 1. Olmayalım olursam bidaha katılmak istemem
Gössterrrr ,gössstteerrrr
İnatçı yapımı burada göstermek istemiyorum
Bir daha süt helvası yemeyeceğim ve yapmayacağım herüfüm dün istedide yaptımGössterrrr ,gössstteerrrr
Harika tatlinla beni büyüledin lunyam oylar sana kurban olsunPamukseker19 oyyy lunyasına kiyamayip oy mu vermiş
Ben hiç doymuyorumYenilen pehlivan misali
Yok artık ya, ben doydum. Yeter, üst üste 3 defa katıldım.Ben hiç doymuyorum
Giderseniz arkanızdan korkup kaçtı demeyizBen hiç doymuyorum
Yok artık ya, ben doydum. Yeter, üst üste 3 defa katıldım.
Peeehhhhh, 11 defa yılmadan denedimYok artık ya, ben doydum. Yeter, üst üste 3 defa katıldım.
Ya ben ne yapayım sayısını bilmiyorumPeeehhhhh, 11 defa yılmadan denedim
Sus kızzz.. 2 madalyası olan ben miyimYa ben ne yapayım sayısını bilmiyorum
O kadar sabırlı değilim canım yaptıklarımın beğenilmemesi, bilemedim. Kendimi yemekteyizde gibi hissettimPeeehhhhh, 11 defa yılmadan denedim
Madalya ile ne alakası var bırakıp kaçmaktan bahsediyoruz5 yılda 2 madalya çok muSus kızzz.. 2 madalyası olan ben miyim
Yaptıkların beğenilmiyor muO zaman biz kimse beğenmiyorO kadar sabırlı değilim canım yaptıklarımın beğenilmemesi, bilemedim. Kendimi yemekteyizde gibi hissettim
İnsanları dövmemek için yemekteyize başvurmuyorum
Ben de her kategori sonrası aynı şeyleri düşünüp kendimi yarışmada buluyorumYok artık ya, ben doydum. Yeter, üst üste 3 defa katıldım.
Demirden korksak trene binmezdik yeğenGiderseniz arkanızdan korkup kaçtı demeyiz
Seni bir an önce birinci yapmamız lazım bizi dövmemen içinO kadar sabırlı değilim canım yaptıklarımın beğenilmemesi, bilemedim. Kendimi yemekteyizde gibi hissettim
İnsanları dövmemek için yemekteyize başvurmuyorum
Ben yıllardır hep öyle yapıyorumBen de her kategori sonrası aynı şeyleri düşünüp kendimi yarışmada buluyorum
Demirden korksak trene binmezdik yeğen
Bak şeref sayım gelmiş ancaYaptıkların beğenilmiyor muO zaman biz kimse beğenmiyor