- 22 Temmuz 2017
- 44.991
- 133.187
- 598

İnatçı yapımı burada göstermek istemiyorumOlsun 1. Olmayalımolursam bidaha katılmak istemem
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnatçı yapımı burada göstermek istemiyorumOlsun 1. Olmayalımolursam bidaha katılmak istemem
![]()
Gössterrrr ,gössstteerrrr
İnatçı yapımı burada göstermek istemiyorum![]()
Bir daha süt helvası yemeyeceğim ve yapmayacağımGössterrrr ,gössstteerrrr![]()
Harika tatlinla beni büyüledin lunyam oylar sana kurban olsun
Ben hiç doymuyorumYenilen pehlivan misali![]()
Yok artık ya, ben doydum. Yeter, üst üste 3 defa katıldım.Ben hiç doymuyorum![]()
Giderseniz arkanızdan korkup kaçtı demeyizBen hiç doymuyorum![]()
Peeehhhhh, 11 defa yılmadan denedimYok artık ya, ben doydum. Yeter, üst üste 3 defa katıldım.![]()
Ya ben ne yapayım sayısını bilmiyorumPeeehhhhh, 11 defa yılmadan denedim![]()
Sus kızzz.. 2 madalyası olan ben miyimYa ben ne yapayım sayısını bilmiyorum![]()
O kadar sabırlı değilim canımPeeehhhhh, 11 defa yılmadan denedim![]()
Madalya ile ne alakası var bırakıp kaçmaktan bahsediyoruzSus kızzz.. 2 madalyası olan ben miyim![]()
Yaptıkların beğenilmiyor muO kadar sabırlı değilim canımyaptıklarımın beğenilmemesi, bilemedim. Kendimi yemekteyizde gibi hissettim
İnsanları dövmemek için yemekteyize başvurmuyorum![]()
Ben de her kategori sonrası aynı şeyleri düşünüp kendimi yarışmada buluyorumYok artık ya, ben doydum. Yeter, üst üste 3 defa katıldım.![]()
Demirden korksak trene binmezdik yeğenGiderseniz arkanızdan korkup kaçtı demeyiz![]()
Seni bir an önce birinci yapmamız lazım bizi dövmemen içinO kadar sabırlı değilim canımyaptıklarımın beğenilmemesi, bilemedim. Kendimi yemekteyizde gibi hissettim
İnsanları dövmemek için yemekteyize başvurmuyorum![]()
Ben yıllardır hep öyle yapıyorumBen de her kategori sonrası aynı şeyleri düşünüp kendimi yarışmada buluyorum
Demirden korksak trene binmezdik yeğen![]()
Bak şeref sayım gelmiş ancaYaptıkların beğenilmiyor muO zaman biz kimse beğenmiyor
![]()