• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Yatmadan önce oyumu kullanayım dedim:KK45:Oyum daha önce yemesem de gerek yapılışı, gerek sunumundan damak tadıma yakın gördüğüm süt helvasına gitti.
Sağolasın canım benim :KK19: motivasyonumu yükselttin:KK74:

Hellöööö:KK53:

O kadar cok begendigim tarif var ki,inanin secim yapamadim.magnolia,süt dilimi,sutlac,kıbrıs tatlısı ve ev yapimi dondurma arasinda kalmis vaziyetteyim secim yapamiyorum üzgünüm.ben bu kategori de secim yapamiycam galiba.

Herkesin eline koluna saglik:KK200:

Hellöööö:KK53:

O kadar cok begendigim tarif var ki,inanin secim yapamadim.magnolia,süt dilimi,sutlac,kıbrıs tatlısı ve ev yapimi dondurma arasinda kalmis vaziyetteyim secim yapamiyorum üzgünüm.ben bu kategori de secim yapamiycam galiba.

Herkesin eline koluna saglik:KK200:
Amma cok seçim demişim heee seçim seçim seçim düşünün artik ne kadan da kararsiz kalmisim:confused::confused::confused::confused::confused:

Amma cok seçim demişim heee seçim seçim seçim düşünün artik ne kadan da kararsiz kalmisim:confused::confused::confused::confused::confused:
Seçemediğin tatlıları seçmek için kendini zorlama:KK53:Seçim yapmak zor biliyorum.Seçme o zaman:KK53:Seçmezsen başka zaman seçim yaparsın:KK53:

Seçemediğin tatlıları seçmek için kendini zorlama:KK53:Seçim yapmak zor biliyorum.Seçme o zaman:KK53:Seçmezsen başka zaman seçim yaparsın:KK53:
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Aaaayyyyy yarıldım gece gece :KK70:
Allah seni napmasin:KK70:

Hemen buldun açığı geç dalganı tabe :63::63:

Back