Daha oylama tam anlamıyla başlamadı100 lerce oy kullanıldı biz mi göremiyoruzBak şeref sayım gelmiş anca
Allah razı olsun @shapee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha oylama tam anlamıyla başlamadı100 lerce oy kullanıldı biz mi göremiyoruzBak şeref sayım gelmiş anca
Allah razı olsun @shapee
Seni bir an önce birinci yapmamız lazım bizi dövmemen için
Görüyon dimi nevroş , yeni nesil hep böyleYa ben ne yapayım sayısını bilmiyorum
Armut piş ağzıma düşNerede emek,nerede sabırHemen pes ediyorlarGörüyon dimi nevroş , yeni nesil hep böyle
Ahhhh nevroş, ne varsa biz eskilerde varArmut piş ağzıma düşNerede emek,nerede sabırHemen pes ediyorlar
Sağolasın canım benim motivasyonumu yükselttinYatmadan önce oyumu kullanayım dedimOyum daha önce yemesem de gerek yapılışı, gerek sunumundan damak tadıma yakın gördüğüm süt helvasına gitti.
Seni gören, duyan 26 değil 62 zannedecekAhhhh nevroş, ne varsa biz eskilerde var
Görüyon dimi nevroş , yeni nesil hep böyle
Armut piş ağzıma düşNerede emek,nerede sabırHemen pes ediyorlar
Yeni nesil derkenAhhhh nevroş, ne varsa biz eskilerde var
EvetKizlar çaktırmadan deyin hele oyum sıfır mi acep
Yeni nesil yarışmacılarYeni nesil derken
Amma cok seçim demişim heee seçim seçim seçim düşünün artik ne kadan da kararsiz kalmisimHellöööö
O kadar cok begendigim tarif var ki,inanin secim yapamadim.magnolia,süt dilimi,sutlac,kıbrıs tatlısı ve ev yapimi dondurma arasinda kalmis vaziyetteyim secim yapamiyorum üzgünüm.ben bu kategori de secim yapamiycam galiba.
Herkesin eline koluna saglik
Seçemediğin tatlıları seçmek için kendini zorlamaSeçim yapmak zor biliyorum.Seçme o zamanSeçmezsen başka zaman seçim yaparsınAmma cok seçim demişim heee seçim seçim seçim düşünün artik ne kadan da kararsiz kalmisim
Seçemediğin tatlıları seçmek için kendini zorlamaSeçim yapmak zor biliyorum.Seçme o zamanSeçmezsen başka zaman seçim yaparsın