Sen niye hiç benimle ilgilenmiyorsunNe var
Maşallah, darısı başımaYarı diyetteyimBen hedefe vardığımdan ,aşırıya kaçmadan yiyorum
Tedaviye basliycaz yakinda bilgi falan aliyorum iste,guzel oluyor hamişlerle beraber heyecan yasamak :))) insallah kuzum olursa haber veririm burda parti yaparız baby shower mi deniliyo iste ondanCanım hakkında hayırlısı olsunDedim yoksa bize haber vermiyor mu
Havamda degilimSen niye hiç benimle ilgilenmiyorsun
İnşaallah canım inşaallahTedaviye basliycaz yakinda bilgi falan aliyorum iste,guzel oluyor hamişlerle beraber heyecan yasamak :))) insallah kuzum olursa haber veririm burda parti yaparız baby shower mi deniliyo iste ondan
Pc den hiç girmiyorum, ondan dikkat etmedim.Senin tarifte farklı ve çok güzelİddialı buluyorum ama birşey söyleyeceğim bir sonraki kategoriler için Resimlerinizi telefon ile çektiğiniz zaman mutlaka yan çekin Dik çekince resim pcde küçük görünüyor...Nacizane tavsiyem.Uzman değilim ama yan çekilen resimleri daha iyi buluyorum.
Havamda degilimzor günler atlatiuyoruz ailece kardeşim 11.haftalık. bebeği kalbi durdu
İnşaallah canım inşaallahBak gözüm üstünde seni takip ediyorum
Ben genelde pcden yazıyorum.Ondan gözüm takılıyor.Pc den hiç girmiyorum, ondan dikkat etmedim.
Sağolasın canım benim, aklımızda bulunsun
Miu çok yoğun canım hatta kaptanlığı bırakıyor.Takıma kaptan aranıyordeli yaa.hayirdir miu uğramamış buralara,birde baktım simdi 30 tarif olmus sastim kaldim valla
Sağol canimsin rabbim çocuklarının acısını göstermesin allah sana bağışlasın. .Başınız sağolsun canım.Hakkınızda hayırlısı olsun...Rabbim daha beter acı göstermesin...
Amin canım hepimizin inşaallah...Sağol canimsin rabbim çocuklarının acısını göstermesin allah sana bağışlasın. .
Allah tez zamanda acısını unuttursun, yerini doldursun inşallah.Havamda degilimzor günler atlatiuyoruz ailece kardeşim 11.haftalık. bebeği kalbi durdu
Ay canim benim cok üzüldümHavamda degilimzor günler atlatiuyoruz ailece kardeşim 11.haftalık. bebeği kalbi durdu
Sağol tevo rabbim.kimseye yasatmasim şok.yaşadık hicbirsey düzgün gitmiyor yine sabir diyoruz rabbim.en.hayırlısını bilir
Aynen bence de Nevoş,oylamada yan olduğunda sayfayı kaplıyor,daha çok göze hitap ediyor,ben de hep yan çekmeye gayret ediyorum .Eeeee 8 kere katıldım ,insan tecrübe ediniyorSenin tarifte farklı ve çok güzelİddialı buluyorum ama birşey söyleyeceğim bir sonraki kategoriler için Resimlerinizi telefon ile çektiğiniz zaman mutlaka yan çekin Dik çekince resim pcde küçük görünüyor...Nacizane tavsiyem.Uzman değilim ama yan çekilen resimleri daha iyi buluyorum.
Kaptanligi mi birakiyorMiu çok yoğun canım hatta kaptanlığı bırakıyor.Takıma kaptan aranıyorOkulu,işi bayağı yorucu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?