Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Canım hakkında hayırlısı olsunDedim yoksa bize haber vermiyor mu
Tedaviye basliycaz yakinda bilgi falan aliyorum iste,guzel oluyor hamişlerle beraber heyecan yasamak :))) insallah kuzum olursa haber veririm burda parti yaparız baby shower mi deniliyo iste ondan

Tedaviye basliycaz yakinda bilgi falan aliyorum iste,guzel oluyor hamişlerle beraber heyecan yasamak :))) insallah kuzum olursa haber veririm burda parti yaparız baby shower mi deniliyo iste ondan
İnşaallah canım inşaallahBak gözüm üstünde seni takip ediyorum

Pc den hiç girmiyorum, ondan dikkat etmedim.
Sağolasın canım benim, aklımızda bulunsun

Havamda degilim zor günler atlatiuyoruz ailece kardeşim 11.haftalık. bebeği kalbi durdu
Başınız sağolsun canım.Hakkınızda hayırlısı olsun...Rabbim daha beter acı göstermesin...

İnşaallah canım inşaallahBak gözüm üstünde seni takip ediyorum
deli yaa.hayirdir miu uğramamış buralara,birde baktım simdi 30 tarif olmus sastim kaldim valla

Havamda degilim zor günler atlatiuyoruz ailece kardeşim 11.haftalık. bebeği kalbi durdu
Ay canim benim cok üzüldüm
Insallah tez zamanda yeniden verir rabbim.ne kadar zor olduğunu bilirim daha once bende yaşamıştım.yillar sonra ilk defa hamile kalabilmistim kaybettim ne yazikki 2 sene oldu insallah hemencecik olur uzmeyin kendinizi diycem ama zor biliyorum

Aynen bence de Nevoş,oylamada yan olduğunda sayfayı kaplıyor,daha çok göze hitap ediyor,ben de hep yan çekmeye gayret ediyorum .Eeeee 8 kere katıldım ,insan tecrübe ediniyor

Miu çok yoğun canım hatta kaptanlığı bırakıyor.Takıma kaptan aranıyorOkulu,işi bayağı yorucu oluyor
Kaptanligi mi birakiyor hayır olmaz birakamaz.mium kaptan olmadan olur mu biz ikna ederiz onu.tamam cok sık gelemez belki ama birakmasin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…