Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Hiç gelmeyecek sandım oylama günü, ne uzun bekledik bu defa
İlk günler yarışırsanız ,böyle çok beklersiniz
İlk günler yapsan zaman geçmiyor,sonraya kalsan tarifin yapılıyor ,duvara br çentik daha attık kaldı 3 gün oylamaya

İlk günler yarışırsanız ,böyle çok beklersiniz
İlk günler yapsan zaman geçmiyor,sonraya kalsan tarifin yapılıyor ,duvara br çentik daha attık kaldı 3 gün oylamaya
Sütlü tarif deyince, akla ilk gelen tarifler erken yapılacak diye yarıştık resmen.
Acaba sonraki kategori belirlendi mi?
O kadar eminim ki, yine madalya kaçtı

Sütlü tarif deyince, akla ilk gelen tarifler erken yapılacak diye yarıştık resmen.
Belli olmaz ,bazen kesin gözüyle kazanır dediğimiz tarif kazanamıyor
Senin tarifini de yakın zamanda deneyeceğim mutlaka,tarif damak tadıma uyguna benziyor

Canım ben konuya giriyorum.En parlak,en yakın,en güzel,en büyük ,en can alıcı resmi kapıyorum ve ekliyorum
Mesela ben bunu çok beğendim..

Yada şunu
Ben de bu ikisini tahmin etmiştim sana bırakıyorum

Senin tarifte farklı ve çok güzelİddialı buluyorum ama birşey söyleyeceğim bir sonraki kategoriler içinResimlerinizi telefon ile çektiğiniz zaman mutlaka yan çekinDik çekince resim pcde küçük görünüyor...Nacizane tavsiyem.Uzman değilim ama yan çekilen resimleri daha iyi buluyorum.

Canım ben konuya giriyorum.En parlak,en yakın,en güzel,en büyük ,en can alıcı resmi kapıyorum ve ekliyorum
Mesela ben bunu çok beğendim..

Yada şunu
Ben birinciyi daha cokbegendim

Hamile misinKaç saattir 2018 Eylül annelerini dikizliyorum.Mesajını arıyorum.
Yok kuzum daha degil hayırlısı.insallah olur.orda arkadaslarim var sohbet muhabbet oluyor takiliyorum oyle.ondan öncede subat annelerine takiliyordum:))

Yok kuzum daha degil hayırlısı.insallah olur.orda arkadaslarim var sohbet muhabbet oluyor takiliyorum oyle.ondan öncede subat annelerine takiliyordum:))
Canım hakkında hayırlısı olsunDedim yoksa bize haber vermiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…