İlk günler yarışırsanız ,böyle çok beklersinizHiç gelmeyecek sandım oylama günü, ne uzun bekledik bu defa
Düşün bakalımOy oy minnosum ben seni sevmem.mi ? pamuklara sarmam mi ? sarmalamam mi ?
Aaa dur ben bu soruların cevaplarını bi düşüneyip geleyim
Canım ben konuya giriyorum.En parlak,en yakın,en güzel,en büyük ,en can alıcı resmi kapıyorum ve ekliyorum
Sütlü tarif deyince, akla ilk gelen tarifler erken yapılacak diye yarıştık resmen.İlk günler yarışırsanız ,böyle çok beklersiniz
İlk günler yapsan zaman geçmiyor,sonraya kalsan tarifin yapılıyor ,duvara br çentik daha attık kaldı 3 gün oylamaya
Belli olmaz ,bazen kesin gözüyle kazanır dediğimiz tarif kazanamıyorSütlü tarif deyince, akla ilk gelen tarifler erken yapılacak diye yarıştık resmen.
Acaba sonraki kategori belirlendi mi?
O kadar eminim ki, yine madalya kaçtı
Diyette değil miydinBelli olmaz ,bazen kesin gözüyle kazanır dediğimiz tarif kazanamıyor
Senin tarifini de yakın zamanda deneyeceğim mutlaka,tarif damak tadıma uyguna benziyor
Yarı diyetteyimDiyette değil miydin
(damper bilalin mehtapı gibi çıktığını düşün nevoDüşün bakalım
Ben de bu ikisini tahmin etmiştim sana bırakıyorumCanım ben konuya giriyorum.En parlak,en yakın,en güzel,en büyük ,en can alıcı resmi kapıyorum ve ekliyorum
Mesela ben bunu çok beğendim..
Yada şunu
Sor cicegeem tam cikiyodum etiketini gördüm:))))
Senin tarifte farklı ve çok güzelSütlü tarif deyince, akla ilk gelen tarifler erken yapılacak diye yarıştık resmen.
Acaba sonraki kategori belirlendi mi?
O kadar eminim ki, yine madalya kaçtı
Ben birinciyi daha cokbegendimCanım ben konuya giriyorum.En parlak,en yakın,en güzel,en büyük ,en can alıcı resmi kapıyorum ve ekliyorum
Mesela ben bunu çok beğendim..
Yada şunu
Hamile misinSor cicegeem tam cikiyodum etiketini gördüm:))))
O zaman tamamdırBen de bu ikisini tahmin etmiştim sana bırakıyorum
1. önceliğimBen birinciyi daha cokbegendim
Yok kuzum daha degil hayırlısı.insallah olur.orda arkadaslarim var sohbet muhabbet oluyor takiliyorum oyle.ondan öncede subat annelerine takiliyordum:))Hamile misinKaç saattir 2018 Eylül annelerini dikizliyorum.Mesajını arıyorum.
Canım hakkında hayırlısı olsunYok kuzum daha degil hayırlısı.insallah olur.orda arkadaslarim var sohbet muhabbet oluyor takiliyorum oyle.ondan öncede subat annelerine takiliyordum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?