Ben uzun zamandır sadece misafir geleceği zaman yapıyorum, normalde hep evde hamur işim olurdu. Tatlımda eksik olmazdı, tembelleştimEn sık yaptığım şerbetli tatlıAynen hamur açma işi çok yapılıyor.Ben de 2 haftada bir yapıyorum...
Bu hamurla börekte efsane oluyor tavsiye ederimAntep'te pastaneler dışında hanımlar baklava yapmayı bilmiyorlar.Benim anneden gelme Annem çocukluğumdan beri yapar...
Tabi kiTarif ve resimler bana ait canım
Ev Yapımı Baklava
Şerbetsiz kurabiye gibide süper oluyor çay yanındaBu hamurla börekte efsane oluyor tavsiye ederim
Kızlarım sabah okula gidiyorlar.O yüzden börek,poğaça,gözleme vs götürüyorlar.O yüzden yapıyorum hemen buzluğa atıyorumBen uzun zamandır sadece misafir geleceği zaman yapıyorum, normalde hep evde hamur işim olurdu. Tatlımda eksik olmazdı, tembelleştimiyide oldu
Nişastalı börekte yappıyorum canımBu hamurla börekte efsane oluyor tavsiye ederim
Afiyet bal şeker olsun kuzularaKızlarım sabah okula gidiyorlar.O yüzden börek,poğaça,gözleme vs götürüyorlar.O yüzden yapıyorum hemen buzluğa atıyorumHergün 3-5 çıkarıyorum.
Benim Nevreste'nin Mutfağı konusunda ilk sayfada varBaklava yapıp eklediğinizde
Nevroş tee son baharda bı küt böreği yemişim, tadı damagimda kaldiNişastalı börekte yappıyorum canımAynı kuru baklava gibi çıtır çıtır oluyor...
Sağol canımAfiyet bal şeker olsun kuzulara
Ben de şöyle doyasıya diyeyim uzun zamandır börek yemedimNevroş tee son baharda bı küt böreği yemişim, tadı damagimda kaldi
Sağol canımBen diyetteyim yiyemiyorum Ondan hemen dolaba Ortada kalmasın
Ortalıkta olunca eşime yediriyorum.Yedikten sonra diyor ki:Yediriyorsun sonrada kilo aldın diye söyleniyorsunİşte bu sebepten, bende çocukta olmadığından hiç yapmıyorum. Eşim isterdi ona yapardım, şimdi onuda diyete soktum
Dün akşam tutturdu tatlı istiyorum diye, evdeki malzemeleri sakladım. Bari bisküvi pastası yap dedi, süt yok puding yok dedim. Normalde tahtından kalkmayan paşam, gitti malzeme aldı geldi. Acıdım adama yaptımOrtalıkta olunca eşime yediriyorum.Yedikten sonra diyor ki:Yediriyorsun sonrada kilo aldın diye söyleniyorsun
Oy oy minnosum ben seni sevmem.mi ? pamuklara sarmam mi ? sarmalamam mi ?Sen benden kaçıyorsun.Artık beni sevmiyorsun değil mi
Hiç gelmeyecek sandım oylama günü, ne uzun bekledik bu defa
Aynı şeyi @Sidelya95 de dediHiç gelmeyecek sandım oylama günü, ne uzun bekledik bu defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?