Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
En sık yaptığım şerbetli tatlıAynen hamur açma işi çok yapılıyor.Ben de 2 haftada bir yapıyorum...
Ben uzun zamandır sadece misafir geleceği zaman yapıyorum, normalde hep evde hamur işim olurdu. Tatlımda eksik olmazdı, tembelleştim iyide oldu

Ben uzun zamandır sadece misafir geleceği zaman yapıyorum, normalde hep evde hamur işim olurdu. Tatlımda eksik olmazdı, tembelleştim iyide oldu
Kızlarım sabah okula gidiyorlar.O yüzden börek,poğaça,gözleme vs götürüyorlar.O yüzden yapıyorum hemen buzluğa atıyorumHergün 3-5 çıkarıyorum.

Sağol canımBen diyetteyim yiyemiyorumOndan hemen dolabaOrtada kalmasın
İşte bu sebepten, bende çocukta olmadığından hiç yapmıyorum. Eşim isterdi ona yapardım, şimdi onuda diyete soktum

İşte bu sebepten, bende çocukta olmadığından hiç yapmıyorum. Eşim isterdi ona yapardım, şimdi onuda diyete soktum
Ortalıkta olunca eşime yediriyorum.Yedikten sonra diyor ki:Yediriyorsun sonrada kilo aldın diye söyleniyorsun

Ortalıkta olunca eşime yediriyorum.Yedikten sonra diyor ki:Yediriyorsun sonrada kilo aldın diye söyleniyorsun
Dün akşam tutturdu tatlı istiyorum diye, evdeki malzemeleri sakladım. Bari bisküvi pastası yap dedi, süt yok puding yok dedim. Normalde tahtından kalkmayan paşam, gitti malzeme aldı geldi. Acıdım adama yaptım yarısını bitirmiş ama ağlıyor göbeğe bak diye

Sen benden kaçıyorsun.Artık beni sevmiyorsun değil mi
Oy oy minnosum ben seni sevmem.mi ? pamuklara sarmam mi ? sarmalamam mi ?

Aaa dur ben bu soruların cevaplarını bi düşüneyip geleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…