Tatlı Tarifi Pınar ile Sütlü Tatlılar

En beğendiğiniz Sütlü Tatlı tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    1.004
  • Anket Kapalı .
Yarın arkadaşa gideceğiz.kendisi çalışıyor.Giderken boş gitmeyeyim hazırlığına yardım olsun dedim.Şerbetli olunca aklıma ilk baklava geliyor...
Allahım bize de böyle arkadaş nasıl etsin
Heee çaktım ben olayı,sen onun zayıf olmasını kıskanıyorsun ,kilo alsın diye baklava yapıp götürüyorsun ,dayanamaz yer diyorsun

Allahım bize de böyle arkadaş nasıl etsin
Heee çaktım ben olayı,sen onun zayıf olmasını kıskanıyorsun ,kilo alsın diye baklava yapıp götürüyorsun ,dayanamaz yer diyorsun
Zayıf değil zatenBir de tüm arkadaşlar orada olacağız.Baklavamı seviyorlar...Onlar yesin ben araya kaynarım

Yarın arkadaşa gideceğiz.kendisi çalışıyor.Giderken boş gitmeyeyim hazırlığına yardım olsun dedim.Şerbetli olunca aklıma ilk baklava geliyor...
Benimde aklıma ilk baklava geliyor ama Antep’te yaşayanlarınki gibi olmaz bizim ev baklavamız. Pişmemiş hali bile süper görüntüye sahip, ellerine sağlık Nevoşum. Bir ara tarifini alabilir miyim?

Ama resim çekmeye vaktim yok yapmaya değil
Gece resim güzel çıkmıyor.Bu nasıl güzel çıktı anlamadımYoksa ben her gece birşeyler yapıyorum...
Sen de akşam yaparsın ,sabah sunum yaparsın benim gibi
Sunum güzel çıksın da yapım güzel çıkmasa da olur

Benimde aklıma ilk baklava geliyor ama Antep’te yaşayanlarınki gibi olmaz bizim ev baklavamız. Pişmemiş hali bile süper görüntüye sahip, ellerine sağlık Nevoşum. Bir ara tarifini alabilir miyim?
Antep'te pastaneler dışında hanımlar baklava yapmayı bilmiyorlar.Benim anneden gelmeAnnem çocukluğumdan beri yapar...
Tabi ki Tarif ve resimler bana ait canım
Ev Yapımı Baklava

Senin de aklına tarif gelmezse
Canım bu sıra işim hiç bitmiyor.Temizliğe başlayacağım kızların yazılıların bitmesini bekliyorum.Artık haftasonlarımda doluAma benim işim yine de belli olmaz bakalım nasip

Yaa benim de baklavam güzel olur ama gerçi em son oğlumu doğurmadan yapmıştım :)) ama sık hamur açarım
En sık yaptığım şerbetli tatlıAynen hamur açma işi çok yapılıyor.Ben de 2 haftada bir yapıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…