Eveeeet ben de dedim aynısını
EvvveetAynı fikirdeymişiz
Bana takılsın değil miEveeeet ben de dedim aynısını
Doğru yoldaki kızı yanlış yola çekecek
Vazgeçtim, katılmayacağımTakımlara katılacaksan tadına bakmak yok
Kaç kilo vermek istiyorsunVazgeçtim, katılmayacağım
Gel ya kavga dövüş ederizVazgeçtim, katılmayacağım
Yokk bebişimmn en cıslı yediğim kayısı bademevlaefe nasıl ,diyet gruplarında menü vermek?Cısslı şeyler yiyor musun ?Yaptığın tatlının hesabını sordular mı,yedin mi dediler mi?
Maşaallah maşaallahYok
Yokk bebişimmn en cıslı yediğim kayısı bademyok daha hesap sormadılar eksilerde gidince daha gaza geliyorum
Kilomu saklamadım canım, yazdım. Geçen sene ocak ayı itibari ile 117 kilo idim. Son tedavimde 93 kilo ile tedavime başlamıştım ve henüz toparlanma sürecinde olduğum için hiç tartılmadım. Biliyor musunuz bilmiyorum 1 tedavi kilo olarak dönüyor, 4 tedavi oldum son 1 senede. Görünürde verdiğim kilo 24 ama aslında 30-35 kilo arası verdim. Hedefimi küçük tutunca daha rahat motive oluyorum. Yarın inşallah tartılıp hedefi 10 kilo ile açacağım yine. Ben böyle motive oluyorum nevoşum.Kaç kilo vermek istiyorsunBak kaç kilosun demiyorum
Canım tedavi sürecinde kilo alman o kadar normalkiKilomu saklamadım canım, yazdım. Geçen sene ocak ayı itibari ile 117 kilo idim. Son tedavimde 93 kilo ile tedavime başlamıştım ve henüz toparlanma sürecinde olduğum için hiç tartılmadım. Biliyor musunuz bilmiyorum 1 tedavi kilo olarak dönüyor, 4 tedavi oldum son 1 senede. Görünürde verdiğim kilo 24 ama aslında 30-35 kilo arası verdim. Hedefimi küçük tutunca daha rahat motive oluyorum. Yarın inşallah tartılıp hedefi 10 kilo ile açacağım yine. Ben böyle motive oluyorum nevoşum.
Ben sorumluluk hissetmesem veremiyorum pek, öyle başladım bende 98 le, yemeye dikkat edince kolaycana uçtu gitti kilolarKilomu saklamadım canım, yazdım. Geçen sene ocak ayı itibari ile 117 kilo idim. Son tedavimde 93 kilo ile tedavime başlamıştım ve henüz toparlanma sürecinde olduğum için hiç tartılmadım. Biliyor musunuz bilmiyorum 1 tedavi kilo olarak dönüyor, 4 tedavi oldum son 1 senede. Görünürde verdiğim kilo 24 ama aslında 30-35 kilo arası verdim. Hedefimi küçük tutunca daha rahat motive oluyorum. Yarın inşallah tartılıp hedefi 10 kilo ile açacağım yine. Ben böyle motive oluyorum nevoşum.
Aynen bak bu sıra o duyguyu kaybettim bir türlü aşağıya düşemiyorumBen sorumluluk hissetmesem veremiyorum pek, öyle başladım bende 98 le, yemeye dikkat edince kolaycana uçtu gitti kilolar
Maşallah maşallahSalih 21 aylık oldu teyzesi artık o kocaman bir abi
Miu can izin verse bende kaybedecegim ama bırakmıyor , izin vermiyorAynen bak bu sıra o duyguyu kaybettim bir türlü aşağıya düşemiyorum
Zaten kiloyu veremezsem tedavi hiç başlayamayacaktı, Allahtan içimde bitirebiliyorum. Tabi ki kaçamaklarım oluyor haftada 1 ya da 10-15 günde bir, ama tolere edebiliyorum. Ve size birşey diyeyim mi, en güzel kısır ve sodalı ayran ile kilo verdim ben.Canım tedavi sürecinde kilo alman o kadar normalkiBen de almıştım
Ama birşey söyleyeyim inan kilo ciddi problem oluyorBu sebeple az buçukta olsa bir yerlerden başlaman gerekiyor.
Evlendiğimde 58 kiloydum.2 yıl kadar yanlış tedavi bir sürü ilaç aldım ve o iki yıl sonunda 80 kiloya çıkmıştım...O kilo ile hamile kaldım.Sonrasında 72 kiloydum .Emzirme vs yine 80 e yakın bir kiloya çıktım.Sonra diyet yaptım.54 kiloya düştüm...Oğluma o kilo ile sorunsuz hamile kaldım.Tedavi kadar kilo vermekte önemli...5 kilo hedefin olsun sonra-10-15 gelir yavaş yavaş.Hadi biz sana güveniyoruz yaparsın.
Bak ben hala sağlık sorunları yaşıyorum hala ilaç alıyorum.Bir alıp bir veriyorum.
Listede olmanın farkı canımMiu can izin verse bende kaybedecegim ama bırakmıyor , izin vermiyor
İnsan isteğince herşeyi yapıyor canımZaten kiloyu veremezsem tedavi hiç başlayamayacaktı, Allahtan içimde bitirebiliyorum. Tabi ki kaçamaklarım oluyor haftada 1 ya da 10-15 günde bir, ama tolere edebiliyorum. Ve size birşey diyeyim mi, en güzel kısır ve sodalı ayran ile kilo verdim ben.
Hiçbir zaman zayıf olmadım, evlendiğimde 71 kilo idim ve vardiyalı düzen sebebi ile hiç yeme ve uyku düzenim olmamıştı. Ancak alıştım son 1 senede kendime bir düzen kurmaya.
Aynen öyle nevoşum.İnsan isteğince herşeyi yapıyor canımYa çok zayıf olmamız şart değil nasıl mutlu oluyorsak öyle Mesela şuan 63 civarıyım Ama benim boyumda olup 55 olmak isteyen vardır veya 70 vs..Önemli olan sağlıklı olmak gerisi teferrüat canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?