10 kilodan fazla verirsinAynen öyle nevoşum.
Şimdiki hedefim 4 ayda 10 kilo. Bir dahaki tedaviye kadar en az 80 e düşmem lazım, ki 80 e düşersem ben incecuk kariyim derim
8 ay dinleneceğime göre veririm hayırlısıyla10 kilodan fazla verirsin
4 ay için 10 kilo çok azAynen öyle nevoşum.
Şimdiki hedefim 4 ayda 10 kilo. Bir dahaki tedaviye kadar en az 80 e düşmem lazım, ki 80 e düşersem ben incecuk kariyim derim
20 bile verirsin.8 ay dinleneceğime göre veririm hayırlısıyla
Totalde 5.7kg canmMaşaallah maşaallahKaç kilo verdin
Tebrikler canımTotalde 5.7kg canm
Haksızsın
Duygularımla oynadın ,sen hep bana koruma kraliçesi deyip ,sarıp sarmalamıyor musun ?Eveeeet ben de dedim aynısını
Doğru yoldaki kızı yanlış yola çekecek
Niye bana 60 ol deyip duruyorsun o zamanİnsan isteğince herşeyi yapıyor canımYa çok zayıf olmamız şart değil nasıl mutlu oluyorsak öyle Mesela şuan 63 civarıyım Ama benim boyumda olup 55 olmak isteyen vardır veya 70 vs..Önemli olan sağlıklı olmak gerisi teferrüat canım
Gelmiyor ki, yapamam diyor
Bugün yarın geçerim ben seniHaksızsın
Duygularımla oynadın ,sen hep bana koruma kraliçesi deyip ,sarıp sarmalamıyor musun ?
Yedim de sanki kilo mu aldım
Niye bana 60 ol deyip duruyorsun o zaman
Ben 63.5 kilodan memnunum
Geeeeç ,ben daha aşağısını istemiyorum ki zatenBugün yarın geçerim ben seni
Sen sus altı üstü 5 kilo verdinHaksızsın
Duygularımla oynadın ,sen hep bana koruma kraliçesi deyip ,sarıp sarmalamıyor musun ?
Yedim de sanki kilo mu aldım
Niye bana 60 ol deyip duruyorsun o zaman
Ben 63.5 kilodan memnunum
Gelir gelir eli mahkumGelmiyor ki, yapamam diyor
İşte tamda buna karşıyım4 ay için 10 kilo çok az
6 kilo verdim ,yedirmem 1 kilomuSen sus altı üstü 5 kilo verdinSenin boyun benden kısa her cm 1 kilo ediyor.
Evet çok beğendim soğanlı biberliGeeeeç ,ben daha aşağısını istemiyorum ki zaten
Ciğerden memnun kaldın mı?
Ne ilaçları attı bu vücut bir bilsenİşte tamda buna karşıyımsen o ilaçların aldırdığı kiloların atımının zorluğunu bilsen
Yeni başlamış olsam diyete, ilk ay 5-6 kilo gider sadece. Benim şu anda yapacağım tek şey, spora devam etmek olacak. Yememde bir sıkıntı yok çünkü
Yok sahiden tebrik ediyorum.Kilonu çok güzel koruyorsun6 kilo verdim ,yedirmem 1 kilomu
Ama ben balıketi seviyorum
Balık ama hamsi balığıYok sahiden tebrik ediyorum.Kilonu çok güzel koruyorsunNeredeyse aynı kilodayız sen hala balık etli misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?