Burada ezan okunuyor şu an ,orada okunmadı mı hala?Cacık yaptımiftarı bekliyorum
Yasak olanı yerim diyorHem Tontiş hem azimli hem hamur çok yemiyor
Yayla çorbasıKızlar ya burası daha aktif buraya sorayım sütlü tatlılarla alakasız ama.
3 gün önce mi ne pilav yapmıştım, kız kardeşimle ikimiz yaşıyoruz ona da kimse dokunmamış. Bir küçük tencere pilav var çöpe de dökmek istemiyorum. Ne yapayım biraz üzerine tereyağ ekleyip ısıtsam taze gibi olur mu, ya da yapılabilecek bir şey var mı eski pilavla?
Yayla çorbası
Pazıyı haşlayıp sarma da yapabilirsin ,ben hiç yapmadım ama kadınbudu köfte yapan da var,pirinç fazlaysa hepsi fazla olur çorbaya ,en iyisiÇok pirinçli olmaz di mi ya?
Pazıyı haşlayıp sarma da yapabilirsin ,ben hiç yapmadım ama kadınbudu köfte yapan da var,pirinç fazlasa hepsi fazla olur çorbaya ,en iyisiNevreste ye soralım ,belki onda başka fikirler de vardır.
Gelseneeritiriz
Şu kadarını söyleyeyim, diyetisyen diyetisyen gezdim, 2 ay kilo verdim sonra bıktım kurallardan ve bıraktım.Ay ben bunu okumadıydım ayyyyyyy
Gelme kendimi vurmak olur bu aşkın sonu
Kız bu takvim ne, ramazan sofrası zamanı oğlun vardı daha minnak
Böcüklü yemekler yeterYasak olanı yerim diyor
Anarşik yapım var diyor
Düzen varsa karşı çıkmak benim işim diyor
Çivilim eskir
1 çay bardağından falan yapılıyor çorbası da genelde,çorba tüketiminiz nasıl bilmiyorum ki,olmadı pilavın yarısıyla yapın ,sonrada çorba ziyan olur,ekstradan yoğurdunuz boşa gider bu sefer1 bardak pirinçten pilav yapmıştım kuşum, kimse de yememiş. Pazı sarması mı uuu, sizdeki yetenek bende yok. :)
Pirinç pilavını sadece buharda ısıtınca güzel oluyorKızlar ya burası daha aktif buraya sorayım sütlü tatlılarla alakasız ama.
3 gün önce mi ne pilav yapmıştım, kız kardeşimle ikimiz yaşıyoruz ona da kimse dokunmamış. Bir küçük tencere pilav var çöpe de dökmek istemiyorum. Ne yapayım biraz üzerine tereyağ ekleyip ısıtsam taze gibi olur mu, ya da yapılabilecek bir şey var mı eski pilavla?
Takımlara katılacaksan tadına bakmak yokPilav, makarna ve kızartma yiyemiyorum zaten, fakat hamurişini severim ama nadiren yaparımne yapalım, yaparsam da tadına bakar bırakırım. İşte bende tek sorun katı diyet yapamıyorum, çabuk sıkılıyorum. Ben dikkat ediyorum tabiki, etmesem bu kadar gitmezdi.
Okundu okundu yemek yiyorumBurada ezan okunuyor şu an ,orada okunmadı mı hala?
Allah kabul etsin canım ,bir de oruçlu oruçlu yazdın he mi,o mesajları
Gerçekten en önemlisi insanın kendini tanıması. Ne güzel tanımışsın artık sana ne iyi geliyor biliyorsun.. uğraşıp uğraşıp kendini çözmeyen bir sürü kişi var. Sevindim. En kısa sürede inşallah hedef kiloma ulaşırsınŞu kadarını söyleyeyim, diyetisyen diyetisyen gezdim, 2 ay kilo verdim sonra bıktım kurallardan ve bıraktım.
Ta ki kendi kendime sahip çıkana kadar. Onların dediklerini yaptım, çoğu kez yarım kaldı ve daha fazla kilo olarak bana geri döndü.
Kendim başlayınca, kısıtlama yok, porsiyon küçültme ya da tadına bakma ve sonraki öğünde dengelemeyle verdim kiloları.
Ben bunları yapamayınca, kilo veremediğimi ve yasağa yöneldiğimi farkettiğimden beri toparladım kendimi.
Bu sebeple dediğiniz gibi, ben sizin çivili sopanızı eskitmeyeyim, kendi işimi kendim göreyim.
Böcüklü yemekler yeter
Allah kabul etsin kuzumOkundu okundu yemek yiyorum
1 çay bardağından falan yapılıyor çorbası da genelde,çorba tüketiminiz nasıl bilmiyorum ki,olmadı pilavın yarısıyla yapın ,sonrada çorba ziyan olur,ekstradan yoğurdunuz boşa gider bu sefer
Pirinç pilavını sadece buharda ısıtınca güzel oluyor
Ben hep az yaparım ama fazla olursa yayla çorbası veya kadınbudu köfe yapıyorumBaşka çorbada olabilir Mesela ben pirinçli tavuk çorbası yaparım.Haşlanmış tavuk ve suyu,pirinç,soğan ve salça Bol limonlu güzel oluyor...
Sana takılmak ve zayıflamakBen de dedim ,gel yardımcı olurum dedim ,takıl bana zayıfla dedim
Rica ederim canım2 kişiye yemek hazırlamak da ayrı dert. Kız kardeşim hoppidi hoppidi gezip dışarıda yediği için ikimize yaptığım yemek boşa gidiyor gibi oluyor, tek başıma sofra kurmaya üşeniyorum ben de hazırdan atıştırmalık yiyorum. Güzelim yaptığım yemekler kalıyor.
O zaman ben yarısını çorba yarısını da kadınbudu köfte yapayım hehe, sınırlı miktarda olan hünerlerimi döktüreyim.Çooook teşekkür ederiim ikinize de
Aynı fikirdeymişizSeni örnek alırsa kk yı terk ederimbünyem kaldırmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?