• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pimpirik hamile

Fazla kurcalama, sorma, internete ve buraya takılma. Dengesiz kişilerden uzak dur. Her duyduğuna inanma, kafan daha da bulanır. Relaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.

hayırlı olsun bebısınız :nazar:...
herkesın hamılelıgı farklıdır kımsenınkı kımseye benzemez
onda oldu dıye sızde olucak degıl hıc kotu dusunmeyın hamılelıgınızın tadını cıkarın
moralınızı bozan ksıılerıetrafınızdan uzak tutun
her seyı dınlemeyın kendı dogrularınız olsun kafanıza takılanı doktora sorun
:)
Sağolun Allah razı olsun

Öyle bir şey yok seğirme falan olmaz bu aşama da o daha çok ufak hiçbirşey hissedemezsiniz ilk hareketleri 5. ay sonuna doğru olur. Lütfen herkesin dediğine kulak asmayın akışına bırakın dua edin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Sağolun Allah razı olsun hepinizden

16. Haftada hissettim hareketlerini 8_9 haftalarda karnim goz seyirmesi gibi oluyordu ve bebegim erkek
Canım cinsiyete takılmıyorum iki kayıp yaşadığım için bebek kaybetmek ne demek çok iyi biliyorum.benim arkadaşımın 9.haftada seyrimeler başlamış ama kızı var.sanırım her hamilelik farklı gerçekten.Rabbim evladınızı size bağışlasın sağlık ve uzunn ömürler versin.

Canım cinsiyete takılmıyorum iki kayıp yaşadığım için bebek kaybetmek ne demek çok iyi biliyorum.benim arkadaşımın 9.haftada seyrimeler başlamış ama kızı var.sanırım her hamilelik farklı gerçekten.Rabbim evladınızı size bağışlasın sağlık ve uzunn ömürler versin.
Takilma boyle seylere cnm belkide tesadufdur cinsiyeti erkek oldugu icin soyledim belki farkediyordur die sacma ama olabilir hepimiz farkliyiz bnm hamileligimde yasadigim sikintilari sen hic yasamazsin mesela. Sana tek tavsiyem hamileliginin tadini cikar birak yarini yarin dusunsun ben boyle yapamadigim icin cok pismanim. Bide 2 kayibin nedeni neydi bunu biliyor musun?

Takilma boyle seylere cnm belkide tesadufdur cinsiyeti erkek oldugu icin soyledim belki farkediyordur die sacma ama olabilir hepimiz farkliyiz bnm hamileligimde yasadigim sikintilari sen hic yasamazsin mesela. Sana tek tavsiyem hamileliginin tadini cikar birak yarini yarin dusunsun ben boyle yapamadigim icin cok pismanim. Bide 2 kayibin nedeni neydi bunu biliyor musun?
Valla canım ilkinde kürtaj materyali patalojiye gitmedi doktor gerek görmedim olabilir ilk gebelikte dedi.ama ben pişman oldum çok ısrar etmedim diye.ikincisi zaten dış gebelik.tüpte problem varmış.ben genetik test yaptırdım özel.pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı.doktor bu yüzden olabilir de dedi olmayabilirde dedi.tedbir amaçlı iğne yiyorum şimdi göbekten...

Valla canım ilkinde kürtaj materyali patalojiye gitmedi doktor gerek görmedim olabilir ilk gebelikte dedi.ama ben pişman oldum çok ısrar etmedim diye.ikincisi zaten dış gebelik.tüpte problem varmış.ben genetik test yaptırdım özel.pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı.doktor bu yüzden olabilir de dedi olmayabilirde dedi.tedbir amaçlı iğne yiyorum şimdi göbekten...
Patolojiden bisey cikmiyo zaten cnm genetige gitmesi lazimdi materyalin neyse kan pihtilasmani ihmal etme cok onemli o insallah saglikla kucagina alirsin bebisini

Patolojiden bisey cikmiyo zaten cnm genetige gitmesi lazimdi materyalin neyse kan pihtilasmani ihmal etme cok onemli o insallah saglikla kucagina alirsin bebisini
Yani pataloji genetik herneyse göndermediğime pişmanım.ama ilk seferde acemi oluyosun.doktor ne derse onu yapıyorsun.bakalım inşAllah busefer kucağıma alırım.isteyen herkesede Rabbim tez zamanda nasip etsin

Canim seni çok iyi anlıyorum. Ben de düşük yaşamıştim ve su an tekrar hamileyim 30 hafta oldu çok şükür ama zaman nasıl geçti bi de bana sor. Hep bi evham hep bi kulaktan dolma bilgilerle zor günler. Sen iyisi mi kulağını tika. 10 hafta ne ya minnacik nasıl seyirme olsun olsa bile hissedemezsin. Ben kizimi 22 hafta da hissettim erkek daha erken oluyormus arkadaşım sanırım 18 haftadaydi hissettiginde. Mutlu hamilelik ler canimm duyma insanları

Canim seni çok iyi anlıyorum. Ben de düşük yaşamıştim ve su an tekrar hamileyim 30 hafta oldu çok şükür ama zaman nasıl geçti bi de bana sor. Hep bi evham hep bi kulaktan dolma bilgilerle zor günler. Sen iyisi mi kulağını tika. 10 hafta ne ya minnacik nasıl seyirme olsun olsa bile hissedemezsin. Ben kizimi 22 hafta da hissettim erkek daha erken oluyormus arkadaşım sanırım 18 haftadaydi hissettiginde. Mutlu hamilelik ler canimm duyma insanları
Canım yaşamayan çok net anlayamıyor.şükür bebeğimi bugünde gördüm kıpır kıpır maşAllah.Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

Bende senin gibiyim ki herkes aynıdır tahmin ediyorum 1 ay önce doktora gittik herşey yolundaydı ama kıpırtı falan yok ya henüz acaba iyi mi acaba sağlıklı mı diye düşünmekten kafayı yiyeceğim :)

Şimdi henüz bebeği hissedemiyoruz diye evhamlanıyoruz kıpırdamaya başladığında 1 saat oldu neden kıpırdamadı acaba bir sorun mu var diye evhamlanacağız.. Kolayımız yok yani :)

Back