• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pimpirik hamile

Dualarımız kabul oldu şükür :) Yarısı bitmiş bile, inanın o kadar çabuk geçiyor ki şaşırıyorsunuz, bir anda kucağınızda buluyorsunuz :)
Allah raZı olsun canım.inan dualar üstüne kurulu herşey.Ay inşAllah bi kucağıma alayım sağlıkla başka bişey istemem

Ondan bir şüphemiz yok canım çok masum bir soru, ben bizimkileri sıkıştırdım araya :)
Benimki ağlamaya başladı bir emzirip uyutup geleyim :)
Ay canımmm yerim ben minnakı Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebeğinize.öpün yerimize.

Canım Allah binlerce kez razı olsun dua edenlerden.gerçekten iki ağır kayıptan sonra bu da dış gebelik denilince yıkıldım hayat bitti bi anda sabaha kadar ağladım.Ama mucizem benimleymiş inşAllah sağlıkla tamamlarız bu süreci.sanada hayırlı doğumlar dualarını eksik etme:KK68:
Yok canım o haftada ne kıpırtısı. Bebek 4 gram komple çarpsa rahim duvarına hissedemezsin.
Hisler vs 16. Haftadan sonra. Korkma bol bol ayetel kursi oku. 12. Haftayı anlatınca daha da rahatlıyorsun.

Kızlar Günaydın herkese;
Ben iki gebelik kaybımdan sora mucize gibi tekrar hamileyim şükürler olsun.buda ilk başta yanlış tahlil sonucu dış gebelik korkusu ile başladı ama şükürler olsun şimdilik sağlıklı bir gebelik.gelin görün ki korkularım zirve yapmış durumda.dün bir arkadaşım geldi bana , 10.haftada olduğumu duyunca artık seyirmeler başlamıştır dedi.bende korktum çünkü bende hiç seyirme falan bişey yok.sadece mide bulantısı ,iştahsızlık ,göğüste dolgunluk ve bel ağrısı var hafif.seyirme yok diye kafama taktım bide.aslında bukadar panik biri değilimdir ama iki kayıp yaşayınca herşey beni tedirgin ediyor.doğum yapmış ya da hamile arkadaşlar beni bi rahatlatsanız :KK43: kontrolüm haftaya perşembe.doktora zaten sürekli gereksiz sorular soruyorum ,bunu da sormaya utandım:)Allah herkesin evladını bağışlasın,hamile olanlara sağlıklı doğumlar nasip etsin,isteyen herkese de tez zamanda bebek göndersin.Amin.
cnm herkesin hamileliği farklı belirti gösterir bu yuzden kafana takma. dha çok küçük bebeğin tıpta bile bu haftada hissedilmez diyor. bende hissetmiştim ama arkadaşım 24. haftda anca ilk kez hissetti hareketlerini kafana takma hiç bol bol dua et

Senin konunda konuşmuştuk ben hiç inanamamıştım zaten dış gebelik olduğuna :) Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah. Kendine çok dikkat et ne strese gir ne ağır birşey yap bebişlerimiz herşeyden etkileniyor :KK68::KK46:
Ay evet o günler çok kötüydü.Kimse yaşamaz inşAllah düşmanım bile yaşamasın.valla sürekli yatar haldeyim bide stressi atlatsam.doktor 3 ay dolunca pasiflora şurup vercem biraz rahatlıcan dedi ama bakalım...

arkadasiyin bahseetigi seyirme için çokkk erken
tekmeden once gelen seyirmeyi kastediyor bence yani boyle gaz pitircigi patliyormus gibi bisey tariifde zor
17 haftada falan anca olur hadi karin zarin inceyse 15 olsun
3 çocuk annesiyim erkek bi jeinologdan daha iyi bilirim o hissi :))))
rahat ol sen canim :)

Yok canım o haftada ne kıpırtısı. Bebek 4 gram komple çarpsa rahim duvarına hissedemezsin.
Hisler vs 16. Haftadan sonra. Korkma bol bol ayetel kursi oku. 12. Haftayı anlatınca daha da rahatlıyorsun.
doktorumda öyle dedi 12.hafta bitince artık risk çok çok azalıyor dedi.iki hafta daha sabırrr

arkadasiyin bahseetigi seyirme için çokkk erken
tekmeden once gelen seyirmeyi kastediyor bence yani boyle gaz pitircigi patliyormus gibi bisey tariifde zor
17 haftada falan anca olur hadi karin zarin inceyse 15 olsun
3 çocuk annesiyim erkek bi jeinologdan daha iyi bilirim o hissi :))))
rahat ol sen canim :)
Zaten inanın şuan siZin söylediğiniz doktorun söliceğinden çok çok daha beni rahatlarıyor.sonuçta o bi erkek ve hiç hamile olmadı.teknikte tamam ama pratikte çocuklu bir kadın daha net cevap verebilir böyle konularaa

Yok Canım her denene inanma . Ben 17. Haftada hissettim ama ondan sonra da her gün hissetmedim mesela . İyice büyüdü öyle hareket takibi yaptım
22 deyim şimdi net hissediyorum. Arkadaşım 21 de hiç hissetmemiş. Takılmamak lazım. Herkesin bünyesi ve hamileliği başkadır.

Gebe kaldıgımı seyırmelerden anlıyorum
ancak bunu cok fazla kımseden duymadım bunlara kafanı takma gecmısıde gecmıste bırak

benim bebeğim anne karnında inanılmaz hareketli oldğu halde (12 haftalıkken ense kalınlığını ölçtürmemişti durmadan dönüp duruyordu) ben hareketlerini ancak 18 haftalıkken hissedebildim. 5-10 gramlık şey içinde halay çekse bile hissedilmez ki :KK70:

Zaten inanın şuan siZin söylediğiniz doktorun söliceğinden çok çok daha beni rahatlarıyor.sonuçta o bi erkek ve hiç hamile olmadı.teknikte tamam ama pratikte çocuklu bir kadın daha net cevap verebilir böyle konularaa
evet yasamadan anlatmasi zor bu hissi yasadigimiz halde bile zor tam tarif eden bi kelimede yokki:)
karnin pit pit ediyr seyiriyor iste , aa bak seyirme olabilir bunun tanimi yeni buldum galiba tanimini :KK70:
bu haftada deil ama o kesin :))

Ben 15. Haftadayım. O seyirme dediğin çekilme, gerilme gibi hisleri yeni yeni nadir aralıklarla hissetmeye başladım. Arkadaşın çok biliyorum havalarına girip saçmalamış.

Her gebelik ve her bebek farklıdır. Lütfen başkalarıyla kıyas yapmayın. Kızım 9,5 aylık, daha bir dişi bile çıkmadı. Sakince bekliyorum. Herkesin her süreci aynı olmaz.

benim bebeğim anne karnında inanılmaz hareketli oldğu halde (12 haftalıkken ense kalınlığını ölçtürmemişti durmadan dönüp duruyordu) ben hareketlerini ancak 18 haftalıkken hissedebildim. 5-10 gramlık şey içinde halay çekse bile hissedilmez ki :KK70:
Nebilim işte ben hemen kötüye yoruyorum nyse sağolun rahatladım biraz

Back