Yok kıpırtı değil ,böyle çekilme gibi elektriklenme gibi falan dedi.bilmediğim için tam tarif edemiyorum ama kıpırtı değilmiş..Seyirme dediği nedir? Kıpırtı mı?
Kız hissediyorum zaten o ayrı ama söyleyen arkadaşımında kızı var.öyle net konuştu ki alala dedim olması gerekiyor kesin heralde...erkek bebekte seyirme çabuk oluor bende öle oldu.ama kızıma hamileliğimde nerdeyse pıt yoktu.4 aya kadarda en ufak bir şey hissetmedim.belkide kızın olcak koca karı tarzı oldu ama.
Arkadaşınız daha önce hamile kaldı mı? Kalmadıysa fena sallıyor.Yok kıpırtı değil ,böyle çekilme gibi elektriklenme gibi falan dedi.bilmediğim için tam tarif edemiyorum ama kıpırtı değilmiş..
onu bunu bilemem de her şeye çok kafa takmamak lazım her şey için geçerli bu iş olacağından başkasına varmıyor çünkü.relaks ol boşver biraz.anın tadını çıkar.Kız hissediyorum zaten o ayrı ama söyleyen arkadaşımında kızı var.öyle net konuştu ki alala dedim olması gerekiyor kesin heralde...
Bu pimpirik halini dokt. Soyle ve gebelikKızlar Günaydın herkese;
Ben iki. gebelik kaybımdan sora mucize gibi tekrar hamiley şükürler olsun.buda ilk başta yanlış tahlil sonucu dış gebelik korkusu ile başladı ama şükürler olsun şimdilik sağlıklı bir gebelik.gelin görün ki korkularım zirve yapmış durumda.dün bir arkadaşım geldi bana , 10.haftada olduğumu duyunca artık seyirmeler başlamıştır dedi.bende korktum çünkü bende hiç seyirme falan bişey yok.sadece mide bulantısı ,iştahsızlık ,göğüste dolgunluk ve bel ağrısı var hafif.seyirme yok diye kafama taktım bide.aslında bukadar panik biri değilimdir ama iki kayıp yaşayınca herşey beni tedirgin ediyor.doğum yapmış ya da hamile arkadaşlar beni bi rahatlatsanızkontrolüm haftaya perşembe.doktora zaten sürekli gereksiz sorular soruyorum ,bunu da sormaya utandım:)Allah herkesin evladını bağışlasın,hamile olanlara sağlıklı doğumlar nasip etsin,isteyen herkese de tez zamanda bebek göndersin.Amin.
Bak ben stresten erken doğum yaptım, kafanı her şeye takma ve iyi düşün.
Sağolasın canım.nebiliim dedim ya kim ne dese hemen bendede olmalıymış gibi geliyorCanım öncelikle bebeğini sağ-salim kucağına almanı diliyorum. 10 hafta seyirleri hissetmek için çok erken ilk çocukta 16 haftadan sonra hissedilmeye başlıyormuş.ben tam 17 haftalıkken hissettim.bunları düşünüp psikolojini sakin bozma inş bu sefer herşey yolunda gidecek ☺☺
Aha şimdide ya erken doğum yaparsam diye kafama girdi..yok yok acil pskologa gitmem lazımBak ben stresten erken doğum yaptım, kafanı her şeye takma ve iyi düşün.
Allah razı olsun canım sanada hayırlı doğumlarr10.haftada ne seyirmesi ne kıpırtısı Allah aşkına? Arkadaşın saçmalamış bence. Ben o zamanlarda sadece gaz sancısı ve mide bulantısı yaşıyordum.
Bebek hareketlense bile en erken 16.haftada hissedersin. Ben 16.haftada bir kere seyirme hissettim sadece. Hareketlerinin anlayacağım kadar netleşmesi 19.haftayı buldu.
Zaten kas, kemik neredeyse yok bebeğin kapladığı alan ne kadar ki hareketi sana ulaşsın?
Gereksiz evfam yapma stres zararlı. Allah sağlıklı doğum nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?