• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pilot Olmak Ama..?

Janet Jak Esim

Durme, durme querido hijico
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
30.410
65.391
598
Arkadaşlar Merhaba, benim hayalim pilot olmak, eşim de beni % 100 destekliyor fakat takıldığımiz noktalar var.. Ben anne olmak ve cok çocuğum olsun istiyorum Allah nasip ederse. Kadın pilotlarin en büyük zorluğu budur diye düşünüyorum. Ya geç yaşlarına erteliyorlar gebeliği ya da hiç istemiyorlar. Fakat biz esimle çok istiyoruz.. demem o ki bana bir akıl verir misiniz? Hamile kalıp ucuslarima devam edebilir miyim? Yoksa bana bu meslek gitmez mi? Hiçbir fikrim yok maalesef.. 15 yıl pilot olarak kalmak istiyorum. 15 yıl sonra 39 yaşıma geliyorum. 39 yaşında bir kadinin çocuk yapmasi zaten çok sakıncalı. Ve o yaşta ne kadar azimli bakabilir ki zaten? Ve en fazla kaç tane doğurabilir? Eşim evet elimden gelen desteği veririm istiyorsan olacaksın diyor ama çocuk konusunu düşününce aslında olmayadabilirsin, başka bir şey yaparsın diyor. Ne yapmalıyım? Gebeliğe izin verirler mi? Yoksa bu hayalimden vazgeçip başka işlerime devam mı etmeliyim?
Not: Okuduğum bölümün pilotaj bölümüyle uzaktan yakından alakası yok... herkese şimdiden teşekkürler. ..

Back