Pılını pırtını topla s... Ol git diyen koca?

2.ye evlenip kvde kpder evine dönme fikri kimindi
Hayır neden vazgecemediniz de döndünüz bi ev bile acamayan adama.
3.sü olmaz ins

Çocuklara neden bağırıyorsun heralde sana yapısacaklar çünkü ikidebir çocukları güvenli ortamından çıkarıp başka bir yere getiriyorsun yazık değil mi onlara ..anne baba ayrılığı koymaz küçük çocuklara ama ev değiştirmek üstelik evdeki insan sayısıda artıyor kolay değil onlar için...bir daha bagirmayin .

Evliliğimi yürütmeye anlaşmaya çalışıyorum hanfendi. Bende biliyorum laf vermeyi. Vermedigim halde bu hale düştüm ?
Laf verip vermemek değil sorun.
Sorun kendinizi, kolaylıkla ezdirebilmeniz ve kişiliğinizi ortaya koyamamanız.
Haliyle de insanlar kendilerinden güçsüz gördümlerini kolaylıkla kırarlar da incitirler de sizin çocuklarınıza yaptığınız gibi.

Şimdi ne yaptınız acaba neye karar verdiniz yorumlarıı okuyunca merak ettim. 2 çocukla boşanmak kolay değil hele hele bu zamanda kv ile yaşamak zaten başlı başına problem. Başka çarenizmi yok maddi manevi destek anlamında soruyorum, gerçekten çokmu seviyosunuz ki 2.kez kabul etmişsiniz zaten. Bilemedim gerçekten ama ne karar verdiğinizi gerçekten merak ettim inşallah sizin içşn hayırlı bir karar olmuştur

Evliliğimi yürütmeye anlaşmaya çalışıyorum hanfendi. Bende biliyorum laf vermeyi. Vermedigim halde bu hale düştüm ?
İyi de siz evli değilsiniz ki.
Evliliği yürütmeye çabalamak için önce evli olmak gerekir.
Sevgilinizin ailesinin evinde sevgilinizle beraber yaşamayı denemişsiniz ve sorun çıkmış.

Başlıkta da "koca" demişsiniz, o adam sizin kocanız da değil.

Durumunuzu ve hayatınızdaki kişilerin gerçek rollerini kabullenirseniz belki daha gerçekçi çözümler üretebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…