biz şu yaşta olgunlaşıyoruzda bu anneler nedir yaa olgunlaşmıyor.23 yaşındaki kıza evlen diyen anne ne kadar mantıklı tartışılır.
üstelik bu anne evliliği boyunca çile çekmiş bir anne. Normalde cektiklerine yasadiklarina bakarsak bana kızım yasin daha küçük iyice olgunlaş evliliği kaldıracak hale gel, iyice konuş tanı. Hemen kapılıp evlenme. Tanimadan bilmeden evlenme diyeceği yere tam tersi neymiş komşusu tanıyormuş. Direkt kendimden örnek verdim bende sinir hastalığı var. Dedim ki biri evlenmek için beni sorsa nasol anlatirsin cok iyi çok terbiyeli dersin demi? Bütün akrabalarim oyle der. Bu kiz sinir hastasi sakin bi cocuk lazim cabuk sinirlenir katlanabilcek biri lazim der misin? Hayır. O cocuk da cok iyi diyomus ya Kadın anne akrabasi heralde iyi diyecek ovecek ya dedim. Adam evlenmek istiyor İşte. Benim istediğimse once kafalar uysun ama aşk da olsun. Onunki sadece evlilik facebookuna baktim yorumlarda hep yazıyor evin oldu inşallah iyi bi eşin de olur falan diye. Ya ben aşk istiyorum aşık olayim evleneyim. Adamın kafasiysa bambaşka. 27 yaşında meslegi elinde yaşı geçiyor diye tutuşmuş kız arıyorlarmış her yerde. Kafa yapısına bak