- 1 Ocak 2022
- 152
- 55
- 28
- 29
- Konu Sahibi Masal123459
-
Konu yeri; Bir Derdim Var.Selamlar erkek arkadaşımın evinde pilav yaptım ama lapa geldi ve baya dalga geçti o önemli değil de kardeşleri yicek bunu. Normalde güzel yaparım ama sorumluluk bilinciyle yanlış yapmıyim diye diye mahvettim. Kardeşleri bilmeyecek tabii benim yaptığımi haberleri yok oraya gittiğimden ama çok güzel demelerini isterdim( sanki erkek arkadaşım da bi düşündü (ilişkimiz 3 yıllık) yani bir de erkek arkadaşımın tabaginin içinden saçım çıktı yaa offff umarım bir tane düşmüştür erkek kardeşleri kıl görürse bir kadının yaptığını anlayacaklar
Herkesin derdi kendine dert benim de bu derdim var ne napiyim evim mi yandı diyim kocam mi aldattı diyim Allah Allah yaaaKonu yeri; Bir Derdim Var.
Dert??
Selamlar erkek arkadaşımın evinde pilav yaptım ama lapa geldi ve baya dalga geçti o önemli değil de kardeşleri yicek bunu. Normalde güzel yaparım ama sorumluluk bilinciyle yanlış yapmıyim diye diye mahvettim. Kardeşleri bilmeyecek tabii benim yaptığımi haberleri yok oraya gittiğimden ama çok güzel demelerini isterdim( sanki erkek arkadaşım da bi düşündü (ilişkimiz 3 yıllık) yani bir de erkek arkadaşımın tabaginin içinden saçım çıktı yaa offff umarım bir tane düşmüştür erkek kardeşleri kıl görürse bir kadının yaptığını anlayacaklar
Ahahahah ben de öyle dedim kendin yapsaydın dedim ayy beceremedim yapamadım demedim zaten pilav böyle oluyor ben lapa severim dedimKendisi yapsın o zaman erkek arkadaşınız
Ee napalım pişmiş pilava?Herkesin derdi kendine dert benim de bu derdim var ne napiyim evim mi yandı diyim kocam mi aldattı diyim Allah Allah yaaa
Moral verin bir şey olmaz diyin daha 25 yaşındasın diyin seni yemek ev işi için alacaksa almasın diyinPilav yapilmis edilmis neyin yardimini bekliyorsunuz?
Evet aynen de öyle gerçekci şeyler bulunca gel yaz. Wp den kiz arkadasına öylesine anlatılacak konuyu gelmis burda baslik acmışHerkesin derdi kendine dert benim de bu derdim var ne napiyim evim mi yandı diyim kocam mi aldattı diyim Allah Allah yaaa
Moral verin bir şey olmaz diyin daha 25 yaşındasın diyin seni yemek ev işi için alacaksa almasın diyinEe napalım pişmiş pilava?
Gelip yenisini mi yapalım ne istiyorsunuz tam olarak?
Daha mı 25Moral verin bir şey olmaz diyin daha 25 yaşındasın diyin seni yemek ev işi için alacaksa almasın diyin
Dert: ben ne alaka beni karıştırmaKonu yeri; Bir Derdim Var.
Dert??
bir şey olmaz daha 25 yaşındasın seni yemek ev işi için alacaksa almasınMoral verin bir şey olmaz diyin daha 25 yaşındasın diyin seni yemek ev işi için alacaksa almasın diyin
Yooo geçmiyorum sınıfta kaldım desenize almicak beniDalga mı geçiyorsunuz bu gece? Bi menemen bi pilav...
27 yaşında olduğunu bilmiyor muydun?Moral verin bir şey olmaz diyin daha 25 yaşındasın diyin seni yemek ev işi için alacaksa almasın diyin
Birinin onu almasında sorun yok ama. Alınmaya takılmıyor da yemek için alınmaya takılıyor. Yeni nesil çok acayip.bir şey olmaz daha 25 yaşındasın seni yemek ev işi için alacaksa almasın
Aradığım yorum helal olsun size buradakilere fazlasınız bencebir şey olmaz daha 25 yaşındasın seni yemek ev işi için alacaksa almasın
Agam bizimle eyleniyDert: ben ne alaka beni karıştırma
Moral verin bir şey olmaz diyin daha 25 yaşındasın diyin seni yemek ev işi için alacaksa almasın diyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?