- 1 Ocak 2022
- 152
- 55
- 28
- 29
- Konu Sahibi Masal123459
Özür dilerim büyük bir derdim olmadığı içinDert: ben ne alaka beni karıştırma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özür dilerim büyük bir derdim olmadığı içinDert: ben ne alaka beni karıştırma
Arkadaşım yok (Evet aynen de öyle gerçekci şeyler bulunca gel yaz. Wp den kiz arkadasına öylesine anlatılacak konuyu gelmis burda baslik acmış
Yok canım biz özür dileriz derdini küçümsediğimiz için. Sonuçta bir pilav kolay yapılmıyor.Özür dilerim büyük bir derdim olmadığı için
Cok küçük kelimelere takilmasak çok kasmasak? almak vermek çok basit kavramlarBirinin onu almasında sorun yok ama. Alınmaya takılmıyor da yemek için alınmaya takılıyor. Yeni nesil çok acayip.
Mantı veya baklava mi??? Makarna falan deseydiniz bari yaaMaharetlerinizi sergilemek istemişsiniz ama olmamış.
Lapa olması neyse de saç çıkması kötü olmuş. Neyse yarın bir mantı veya baklava açıp götürün telafi etmek için.
Her genç kızın başına gelebilir. Benden bu kadar.
Canım olabilir insanlık hali zaten erkek arkadaşın iyi biriyse durumunu anlayışla karşiliyicaktir artık sende biraz daha dikkatli olursunSelamlar erkek arkadaşımın evinde pilav yaptım ama lapa geldi ve baya dalga geçti o önemli değil de kardeşleri yicek bunu. Normalde güzel yaparım ama sorumluluk bilinciyle yanlış yapmıyim diye diye mahvettim. Kardeşleri bilmeyecek tabii benim yaptığımi haberleri yok oraya gittiğimden ama çok güzel demelerini isterdim ( sanki erkek arkadaşım da bi düşündü (ilişkimiz 3 yıllık) yani bir de erkek arkadaşımın tabaginin içinden saçım çıktı yaa offff umarım bir tane düşmüştür erkek kardeşleri kıl görürse bir kadının yaptığını anlayacaklar
Gerçekten 27 yaşında mısınız?Mantı veya baklava mi??? Makarna falan deseydiniz bari yaa
25 dedikGerçekten 27 yaşında mısınız?
Lapa ve saç kıllı mı
Tam da masterchef izliyodum hijyen benim için her şeydir. Önlüğü çıkarıp yukarı çıkabilirsiniz…
Saçını güzelce toplarsan yemekte de saç çıkmaz zaten bunu yapmak yerine saçları salıp gezinerek yemek yapıyolar.Yemekten saç çıkması kâbusum resmen. Rahat ortamdaysam başka bir şey hazırlar yerim, değilsem aç kalırım. Asla aşamıyorum saç olayını. Lapa pilav değil de saç çıkması fena.
Ayy kusura bakmayın sakınan göze çöp batmış resmen ama bu kadar üzülmeyin pilav bu ara sıra lapa olur erkek arkadaş begenmediyse kardeşlerine kendi yapsınSelamlar erkek arkadaşımın evinde pilav yaptım ama lapa geldi ve baya dalga geçti o önemli değil de kardeşleri yicek bunu. Normalde güzel yaparım ama sorumluluk bilinciyle yanlış yapmıyim diye diye mahvettim. Kardeşleri bilmeyecek tabii benim yaptığımi haberleri yok oraya gittiğimden ama çok güzel demelerini isterdim ( sanki erkek arkadaşım da bi düşündü (ilişkimiz 3 yıllık) yani bir de erkek arkadaşımın tabaginin içinden saçım çıktı yaa offff umarım bir tane düşmüştür erkek kardeşleri kıl görürse bir kadının yaptığını anlayacaklar
Anlasınlar zaten 3 yıllık değil mi ilişkiniz? Bilmelerinde mahsur mu var sizce. Sizinki sakınılan göze çöp batar olmuş. Başka zaman iki dakikada yaparsınız tane tane olur, bu defa özen göstermişsiniz ya her aksilik olmuş. Nazar değdi dersin sevgiline yada bir dahaki sefere sen yap bana da öğret dersin. İnsanlık hali olmuş işte ne yapabilirsin kiSelamlar erkek arkadaşımın evinde pilav yaptım ama lapa geldi ve baya dalga geçti o önemli değil de kardeşleri yicek bunu. Normalde güzel yaparım ama sorumluluk bilinciyle yanlış yapmıyim diye diye mahvettim. Kardeşleri bilmeyecek tabii benim yaptığımi haberleri yok oraya gittiğimden ama çok güzel demelerini isterdim ( sanki erkek arkadaşım da bi düşündü (ilişkimiz 3 yıllık) yani bir de erkek arkadaşımın tabaginin içinden saçım çıktı yaa offff umarım bir tane düşmüştür erkek kardeşleri kıl görürse bir kadının yaptığını anlayacaklar
Alınmanın her türlüsüne meraklısınızYooo geçmiyorum sınıfta kaldım desenize almicak beni (
Aman yaaaa olur öyle.Selamlar erkek arkadaşımın evinde pilav yaptım ama lapa geldi ve baya dalga geçti o önemli değil de kardeşleri yicek bunu. Normalde güzel yaparım ama sorumluluk bilinciyle yanlış yapmıyim diye diye mahvettim. Kardeşleri bilmeyecek tabii benim yaptığımi haberleri yok oraya gittiğimden ama çok güzel demelerini isterdim ( sanki erkek arkadaşım da bi düşündü (ilişkimiz 3 yıllık) yani bir de erkek arkadaşımın tabaginin içinden saçım çıktı yaa offff umarım bir tane düşmüştür erkek kardeşleri kıl görürse bir kadının yaptığını anlayacaklar
Abi ne alaka ne alakaAlınmanın her türlüsüne meraklısınız