• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pilavım lapa oldu

Erkek arkadaşına yemek yapmak falan zorunda değilsin de daha 25 yaşındasın deyip motive beklemişsin, aç bir MasterChef Junior Amerikayı izle 13-14 yaşındaki çocuklar neler yapıyor 😂😂

Maharetlerinizi sergilemek istemişsiniz ama olmamış.

Lapa olması neyse de saç çıkması kötü olmuş. Neyse yarın bir mantı veya baklava açıp götürün telafi etmek için.

Her genç kızın başına gelebilir. Benden bu kadar.

Maharetlerinizi sergilemek istemişsiniz ama olmamış.

Lapa olması neyse de saç çıkması kötü olmuş. Neyse yarın bir mantı veya baklava açıp götürün telafi etmek için.

Her genç kızın başına gelebilir. Benden bu kadar.
Mantı veya baklava mi??? Makarna falan deseydiniz bari yaa

Selamlar erkek arkadaşımın evinde pilav yaptım ama lapa geldi ve baya dalga geçti o önemli değil de kardeşleri yicek bunu. Normalde güzel yaparım ama sorumluluk bilinciyle yanlış yapmıyim diye diye mahvettim. Kardeşleri bilmeyecek tabii benim yaptığımi haberleri yok oraya gittiğimden ama çok güzel demelerini isterdim :KK43:( sanki erkek arkadaşım da bi düşündü (ilişkimiz 3 yıllık) yani bir de erkek arkadaşımın tabaginin içinden saçım çıktı yaa offff umarım bir tane düşmüştür erkek kardeşleri kıl görürse bir kadının yaptığını anlayacaklar
Canım olabilir insanlık hali zaten erkek arkadaşın iyi biriyse durumunu anlayışla karşiliyicaktir artık sende biraz daha dikkatli olursun

Lapa ve saç kıllı mı 😨

Tam da masterchef izliyodum hijyen benim için her şeydir. Önlüğü çıkarıp yukarı çıkabilirsiniz…

Yemekten saç çıkması kâbusum resmen. Rahat ortamdaysam başka bir şey hazırlar yerim, değilsem aç kalırım. Asla aşamıyorum saç olayını. Lapa pilav değil de saç çıkması fena.

Yemekten saç çıkması kâbusum resmen. Rahat ortamdaysam başka bir şey hazırlar yerim, değilsem aç kalırım. Asla aşamıyorum saç olayını. Lapa pilav değil de saç çıkması fena.
Saçını güzelce toplarsan yemekte de saç çıkmaz zaten bunu yapmak yerine saçları salıp gezinerek yemek yapıyolar.

Ya bir de lapa pilav nasıl yapılabiliyor zaten üstünü biraz geçecek kadar su döküp tencereye müdahale etmesen tane tane pişer, suyunu çekince altını kapat oldu bitti. Pilav yapmak memleket meselesi haline geldi nedense 😂

Selamlar erkek arkadaşımın evinde pilav yaptım ama lapa geldi ve baya dalga geçti o önemli değil de kardeşleri yicek bunu. Normalde güzel yaparım ama sorumluluk bilinciyle yanlış yapmıyim diye diye mahvettim. Kardeşleri bilmeyecek tabii benim yaptığımi haberleri yok oraya gittiğimden ama çok güzel demelerini isterdim :KK43:( sanki erkek arkadaşım da bi düşündü (ilişkimiz 3 yıllık) yani bir de erkek arkadaşımın tabaginin içinden saçım çıktı yaa offff umarım bir tane düşmüştür erkek kardeşleri kıl görürse bir kadının yaptığını anlayacaklar
Ayy kusura bakmayın sakınan göze çöp batmış resmen ama bu kadar üzülmeyin pilav bu ara sıra lapa olur erkek arkadaş begenmediyse kardeşlerine kendi yapsın
Saç konusunda inşallah başka çıkmaz şöyle bir tencereye göz gezdirseydiniz (ay yazarken fena oldum)

Olabilir insanlık hali bir dahakine daha dikkatli olursunuz.
Bir süre unutana kadar sadece sandwich vs hazırlarsiniz hazırlamanız gerekirse. Saçları toplarsiniz ise başlamadan. Üstünuzu başınızı kontrol edersiniz. Açmayın konusunu 1 aya kadar unutur zaten.( Titiz beyler unutmaz o ayrı)

Anlasınlar zaten 3 yıllık değil mi ilişkiniz? Bilmelerinde mahsur mu var sizce. Sizinki sakınılan göze çöp batar olmuş. Başka zaman iki dakikada yaparsınız tane tane olur, bu defa özen göstermişsiniz ya her aksilik olmuş. Nazar değdi dersin sevgiline 😉 yada bir dahaki sefere sen yap bana da öğret dersin. İnsanlık hali olmuş işte ne yapabilirsin ki

Aman yaaaa olur öyle.

Back