Ayyy keşke yapsan Kraliçem, ne güzel olur bi Özbek pilavı eğer yapılmazsa çok yazık olacak tariflerinden belli oluyor zaten neler yaptığın cigerli pilavda çok can yakar

Ayyy keşke yapsan Kraliçem, ne güzel olur bi Özbek pilavı eğer yapılmazsa çok yazık olacak tariflerinden belli oluyor zaten neler yaptığın cigerli pilavda çok can yakar
Canım benim,benim kalbim kaldırmıyor artık bu tatlı rekabet heyecanını. Yaptığımda "İSABELLA'NIN MUTFAĞI " sayfamda paylaşacağım.
Evet kesin bu tarifleri alan olmuştur, yoksa dediğin gibi yazık olacak.
Ama Assosyal'im,öylesine muhteşem tarifler,sunumlar var ki belki de yoklukları hissedilmeyecek

Yaaa çok tatlısın ama Kraliçe'mm yicem bazen benimde kaldirmiyor ama belli etmemeye çalışıyorum yoksa nevos beni mahveder. Çok zorlu bir mücadele olacak, allahtan ben zayıf halka olarak yerimi aldım hakeden kazansın yıldızı parlasın Kraliçem

Nevos ya şimdi bu pilavlarin içine bir Özbek pilavı yakışırdı yapan yok mu NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.

Özbek pilavı, duvak pilavı hatta enginarlı pilav bile verdim. İnşallah yapılırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…