Domuz gribi testi yapıyorlar mı nazom onun salgını var deniyor ama covidin farklı versiyonu da deniyot

Domuz gribi testi yapıyorlar mı nazom onun salgını var deniyor ama covidin farklı versiyonu da deniyot
Sağlık ocağına da gittim ,acile de gittim ,test yapılmadı.Zaten gelenlerin hepsinde neredeyse aynı şikayetlerdi.

Kesinlikle deynom kolay kolay hasta olmayan eşim fena tutuldu senin anlattigin şeyleri yaşadı oda. Tekrarından korusun Rabbim

Sağlık ocağına da gittim ,acile de gittim ,test yapılmadı.Zaten gelenlerin hepsinde neredeyse aynı şikayetlerdi.
Salgin olduğu için onlar biliyordur ne olduğunu artık sıradan bir grip bile sıradan olmaktan çıktı. Evrim geçirip ne hale geldi be nazom

Salgin olduğu için onlar biliyordur ne olduğunu artık sıradan bir grip bile sıradan olmaktan çıktı. Evrim geçirip ne hale geldi be nazom
Önceleri grip olurdum başlangıç bitiş 3 gün sürerdi.Hastalığa bile zam gelmiş

Evet üşüme, titreme, ateş
Ben cuma hastalandım. Ama cumartesi akşam ağırlaştı. Umarım çok sürmez bugün daha iyiyim. Dün baygın gibiydim.

Rabbim hepimize şifa versin inşallah
Kuzularım bir daha hasta olmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…