+Özellikle geceleri üşüme,ısınamama.Ben de 10 güne yakın çektim.İlaçlar bile bana mısın demiyordu.Sofraya oturup birşey yemeden kalkıyordum.Covid mi oldum tekrar diye bile düşünmüştüm.Ama yemedikçe insan daha kötü oluyor,bu hastalık yemeye başladıkça iyileştirdi beni.
+Özellikle geceleri üşüme,ısınamama.Ben de 10 güne yakın çektim.İlaçlar bile bana mısın demiyordu.Sofraya oturup birşey yemeden kalkıyordum.Covid mi oldum tekrar diye bile düşünmüştüm.Ama yemedikçe insan daha kötü oluyor,bu hastalık yemeye başladıkça iyileştirdi beni.
Meret geçmiyor zor geçiyor abla surunduruyor resmen,valla çoğunda var aynı sikayetler ,salgın gibi bişey pek bı hayra alamet değil yine bu hastalıklar başka şeyler geliyor kulağıma hep.Benim çocukların ikisininde ciğerine inmiş dedi doktor iğne yediler 6 şar biz ek gıdaya başlamadan ilaç içmeye başladık öyle diyim. Enfeksiyon var demekki.evet mide almıyor hicbisey kıyamam ya çok geçmiş olsun okadar iyi anlıyorum ki inşallah biran önce toparlarsin ablacim