Ölüyorum vallahi 3 gündür çok fenayım
Öksürük ,vücut ağrısı ne ararsam var mı yoksam yok ailecek 1 aydır çektiğimiz seydir bu arada herkeste aynı sikayetler hastaneler dolu

Geçmiş olsun Nevoşum.Seni de yakaldı bu illet.Bu aralar çoğu kişi hasta.
Sağ ol canım
Evet önce kızlar oldu sonra bana bulaştı. Ama ben daha ağır geçiriyorum. Covidten beter bir şey

Öksürük ,vücut ağrısı ne ararsam var mı yoksam yok ailecek 1 aydır çektiğimiz seydir bu arada herkeste aynı sikayetler hastaneler dolu
Evet canım öyle
Mide bulantısı, bir şey yiyemiyorum. Bugün akşam biraz zorla yedim. İki gün yemesem yeter gibi hissediyorum.
Dün gece acildeydim. İki serum taktılar. Crp yükselmiş. Ayyy bir ay sürmesin

Daha çok gel ama bebiskolar nasil biz hep bildiğin gibi
Gelirim inşallah kuzum bebiskolar nasıl olsun yeni yeni hastaliklari atlatır gibi oluyoruz dönüp dolaşıp yine geliyor,15 tatilde fena tutulmustuk .
Valla siz hep yine yeniden fıstık gibi tam gaz yola devam masallah inşallah

Ah kuzu kimse hasta olmasın,bebeler hiç olmasın ya buna şükür be periskom

Yakışıklı 6 aylık olmuş neredeyse maşallah
Ablası ile arası nasıl

Sağ ol canım
Evet önce kızlar oldu sonra bana bulaştı. Ama ben daha ağır geçiriyorum. Covidten beter bir şey
+Özellikle geceleri üşüme,ısınamama.Ben de 10 güne yakın çektim.İlaçlar bile bana mısın demiyordu.Sofraya oturup birşey yemeden kalkıyordum.Covid mi oldum tekrar diye bile düşünmüştüm.Ama yemedikçe insan daha kötü oluyor,bu hastalık yemeye başladıkça iyileştirdi beni.

Evet canım öyle
Mide bulantısı, bir şey yiyemiyorum. Bugün akşam biraz zorla yedim. İki gün yemesem yeter gibi hissediyorum.
Dün gece acildeydim. İki serum taktılar. Crp yükselmiş. Ayyy bir ay sürmesin
Meret geçmiyor zor geçiyor abla surunduruyor resmen,valla çoğunda var aynı sikayetler ,salgın gibi bişey pek bı hayra alamet değil yine bu hastalıklar başka şeyler geliyor kulağıma hep.Benim çocukların ikisininde ciğerine inmiş dedi doktor iğne yediler 6 şar biz ek gıdaya başlamadan ilaç içmeye başladık öyle diyim. Enfeksiyon var demekki.evet mide almıyor hicbisey kıyamam ya çok geçmiş olsun okadar iyi anlıyorum ki inşallah biran önce toparlarsin ablacim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…