- 21 Kasım 2017
- 27.921
- 120.636
- 598
Telefonum geldiiiiiiiiii.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefonum geldiiiiiiiiii.
Sen neredeydin kaçırmışım ben orayıToplam 5 gün gittiler ara tatil sonrası da hep tatil oldu![]()
Bugün yapıyorum sultanım dün tatil yoktu
Bekliyoruz canımSen neredeydin kaçırmışım ben orayı
Bugün yapıyorum sultanım dün tatil yoktu![]()
Şarkışla' dayım çok yakın senin kaldığın şehirle evet bizim bura tatilken orada okul vardıSen neredeydin kaçırmışım ben orayı
Bugün yapıyorum sultanım dün tatil yoktu![]()
Soğuk Antep'te yine günüm var. Hazırlanayım da gidip gömeyim.Soğuk antepten iyi sabahlarrr
![]()
Ne güzel bir günSoğuk Antep'te yine günüm var. Hazırlanayım da gidip gömeyim.![]()
Oo maşallah afiyet olsunSoğuk Antep'te yine günüm var. Hazırlanayım da gidip gömeyim.![]()
Pişmesini bekliyorum sultanımm az kaldı birazdan sunum çekimlerine başlarımBekliyoruz canım![]()
Aaa evet yakınmışız. Çalıştığım ilçe de Yozgat'a sınır taşımalı bir okul. Merkezde kar yağmazken orda oluyor mesela. Şu an bura güneşli bu arada sizin nasılŞarkışla' dayım çok yakın senin kaldığın şehirle evet bizim bura tatilken orada okul vardı
Güneşli burasıdaAaa evet yakınmışız. Çalıştığım ilçe de Yozgat'a sınır taşımalı bir okul. Merkezde kar yağmazken orda oluyor mesela. Şu an bura güneşli bu arada sizin nasıl![]()
Sonrası daha zorNeyse ki yarın son,şükür bitti![]()
Yapmayan yapmiyom desede başlasak ya artıkSonrası daha zor![]()
Yapma ihtimali olan iki kişi kaldıYapmayan yapmiyom desede başlasak ya artık
Benim için zor değil, zaten ilk beşte değilim siz düşünün askolar![]()
Ha gayret nevos, yıkılmadık ama ayaktada degilizYapma ihtimali olan iki kişi kaldı![]()
Birinci de yapacak o 5 çeşiti sonuncu daYapmayan yapmiyom desede başlasak ya artık
Benim için zor değil, zaten ilk beşte değilim siz düşünün askolar![]()
Ama daha zamanı var, bitse bile yarın akşam başlayacağızHa gayret nevos, yıkılmadık ama ayaktada degiliz![]()