• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz '' Pilav Tarifleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Kavurmalı Pilav

• Domatesli Pirinç Pilavı

• Sebzeli Bulgur Pilavı

• Ankara Tava

• Çerkez Pilavı

• Tavuklu Firik Pilavı

• Etli Saltanat Pilavı

• Kestaneli Pilav

• Mercimekli Bulgur Pilavı

• Perde Pilavı

• Trakya Usulü Tavuk Kapama Tarifi

• Divriği (Sivas)Pilavı

• Tavuklu Garnitürlü Pilav

• Tavuklu Nohutlu Pilav

• Sebzeli Tavuklu Şehriye Pilavı

• Patlıcan Kapama

• Ali Paşa Pilavı

• Özbek Pilavı

• Enginarlı Pilav

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tam bugün düşündüm canım. Bir Özbek pilavı yapan yok mu ?.Ben mi yapsam acaba dedim. Güzel yaparım laf aramızda. 🙈
Biraz daha geç olsaydı bir bahar pilavı yapardım. Enginarlı pilavda güzel olur .
Peki ciğerli pilav ?
Ayyy keşke yapsan Kraliçem, ne güzel olur bi Özbek pilavı 🙈🥰🤤eğer yapılmazsa çok yazık olacak🥺 tariflerinden belli oluyor zaten neler yaptığın 💃🥳 cigerli pilavda çok can yakar🫠🤤🤭

Ayyy keşke yapsan Kraliçem, ne güzel olur bi Özbek pilavı 🙈🥰🤤eğer yapılmazsa çok yazık olacak🥺 tariflerinden belli oluyor zaten neler yaptığın 💃🥳 cigerli pilavda çok can yakar🫠🤤🤭
Canım benim,benim kalbim kaldırmıyor artık bu tatlı rekabet heyecanını. 🙈Yaptığımda "İSABELLA'NIN MUTFAĞI " sayfamda paylaşacağım. 🥰
Evet kesin bu tarifleri alan olmuştur, yoksa dediğin gibi yazık olacak.💥
Ama Assosyal'im,öylesine muhteşem tarifler,sunumlar var ki belki de yoklukları hissedilmeyecek ❤️

Canım benim,benim kalbim kaldırmıyor artık bu tatlı rekabet heyecanını. 🙈Yaptığımda "İSABELLA'NIN MUTFAĞI " sayfamda paylaşacağım. 🥰
Evet kesin bu tarifleri alan olmuştur, yoksa dediğin gibi yazık olacak.💥
Ama Assosyal'im,öylesine muhteşem tarifler,sunumlar var ki belki de yoklukları hissedilmeyecek ❤️
Yaaa çok tatlısın ama Kraliçe'mm yicem 🥰🍒🍒🍒🫶😘 bazen benimde kaldirmiyor ama belli etmemeye çalışıyorum yoksa nevos beni mahveder. Çok zorlu bir mücadele olacak, allahtan ben zayıf halka olarak yerimi aldım 😝 hakeden kazansın yıldızı parlasın Kraliçem 🤤🫠🍒👍

Nevos ya şimdi bu pilavlarin içine bir Özbek pilavı yakışırdı 🙈😎 yapan yok mu🥺🤤 Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye.

Tam bugün düşündüm canım. Bir Özbek pilavı yapan yok mu ?.Ben mi yapsam acaba dedim. Güzel yaparım laf aramızda. 🙈
Biraz daha geç olsaydı bir bahar pilavı yapardım. Enginarlı pilavda güzel olur .
Peki ciğerli pilav ?
Özbek pilavı, duvak pilavı hatta enginarlı pilav bile verdim. İnşallah yapılırlar🥰🤗

Back