Aslinda belli degil,ramazan sofrasi olabilirmis,ama olmayadabilirmis.yine de her ihtimale karsilik bi hazirlik yapayim diyorum.ama baska kategori gelirse de,ona gore de bomba bi tarif yapicam
Eki Görüntüle 2001155
adra
senin konuya giremedim. Açmadı bi türlü mesajları. Instagramdaki tarifin. Sarımsaklı yoğurt çorbası. Çok sevdim iftara dün yaptım. Ama ben içine biraz kabak rendeledim bide pul biber koymadım. O yüzden rengi beyaz kaldı. Tadı enfeeeeesssss ne zaman girersin foruma görürsün bilmiyorum ama
Eline sağlık canım.Gerçekten çok güzel bir çorba.Kabak rendelemek değişik bir fikirmiş.Ben pulbiberi çok sevdiğim için genelde her yemeğe eklerim:) Bak mesajını da hemen gördüm. Teşekkür ederim yapıp paylaştığın için.
Allaha sukur bende iyiyim sagol bitanem.ben diyette oldugum icin gozleme borek falan yiyemiyorum onun yerine peynir zeytin domates salatalik bide haslanmis yumurtayla gecistirdim.birazda kiraz yedim.esimde niyetli degil zaten.oyle atistirdim iste
Allaha sukur bende iyiyim sagol bitanem.ben diyette oldugum icin gozleme borek falan yiyemiyorum onun yerine peynir zeytin domates salatalik bide haslanmis yumurtayla gecistirdim.birazda kiraz yedim.esimde niyetli degil zaten.oyle atistirdim iste
Sağol canım :)
Kilo problemim alamamaktan yanaydı, malum tiroit ( her yere de yazar oldum)
Şimdi almaya devam şükür, ama ilaçtan ötürü alma potansiyelim daha yüksek tikatttt etmeliyim