- 15 Aralık 2014
- 8.315
- 7.544
Taze fasulye yemeği ve erişte corbasi:)) kocam işte tek başına yemek yemek bu kadar oluyor. Zaten 4 gün iftarida tek başıma yapicamİnşallah hayırlısı olsun :)
Akşama kuru fasulye pilav var sizlerde menüler nasıl :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taze fasulye yemeği ve erişte corbasi:)) kocam işte tek başına yemek yemek bu kadar oluyor. Zaten 4 gün iftarida tek başıma yapicamİnşallah hayırlısı olsun :)
Akşama kuru fasulye pilav var sizlerde menüler nasıl :)
Cok teşekkür ederim korem korem bitanemm4 tarif arasında bocalayip dururken en son oyumu CocoChanelmademoiselle 'nin pilavindan yana kullandım. Et sevmeyen biri olmama rağmen, kızarmış etleri görünce canım çekti.
Nevreste klasik olmasına rağmen senin tarifinin çok göz alıcı.❤
deynepnaz görsellik herzaman ki gibi muhteşem olmuş. Her yarışmada daha da ustalaşiyorsun, senden biraz birşeyler ögrensem cok iyi olacak. ❤
@Kurk Mantosuz Madonna balım ćok farklı ve güzel gözüken bir pilav olmuş.
Yakın bir zamanda mutlaka deneyecegim.❤
Kim demiş o sebeple verdiğimiBen en çok bulgur pilavı severim
Benim pilav da bulgurdu hemde iki çeşit ama canın saolsunKim demiş o sebeple verdiğimiBen en çok bulgur pilavı severim
Vallahi bütün bulgur cok daha lezzetliymis.birde tereyagli yaptim enfesti gercekten.diger ince bulgurun bu kadar lezzeti yok ve ben sevmezdim bulgur pilavini.ama bu bulgurun lezzetini tattim ya,durmadan yapar yerim artik :)Bütün bulgur daha güzel değil mi bende çok severim özellikle baharatlı bulguru ama ananem yiyemiyor
Senin pilavı yeni öğrendim muhteşem bir lezzetTek oy hakkı oluncaBenim pilav da bulgurdu hemde iki çeşit ama canın saolsun
Ben ilk kez katıldım destek göreydim iyiydi herkesin kendi oyu tabiSenin pilavı yeni öğrendim muhteşem bir lezzetTek oy hakkı olunca
Korecan biz Sonlarda takılıyoruzKoremanya 4 olmuşsun :))
Hep heyecanlanan ,bekleyen aynı kişiler miyiz Çoğu yarışmacı hiç yorum yazmıyor
Acaba diyorum unutulduk mu?Bugünde bildirimsiz geçti
Kazen abiyi etiketliyecek cesaretli kişileri sayfaya bekliyoruz
Sabırsızlaniyoruz, isyan cıkacak vallahi
Fırsatı olmamıştır yoksa bizi unutmaz
Birde daha çok vakit var ondan olabilir
Bildirim gittikten birkaç saat sonra oylara patlar