Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bilmiyorum ki birincilikten pek umudum yok onca güzel tarif içinde sade pilav birinci olamaz heyecan olsun dedim katılırken de 1 oyda kalmak tuhaf oluyo ayrıcalık mı diyim artk canım benim
bilmiyorum ki birincilikten pek umudum yok onca güzel tarif içinde sade pilav birinci olamaz heyecan olsun dedim katılırken de 1 oyda kalmak tuhaf oluyo ayrıcalık mı diyim artk canım benim
Oylamalara bakarsam eğer tavuklu pilav makrube nevrestenin tarifi Bu üçü arasında çekişme olabilir ama belli olmaz bi bakmışız sen 1. Olmuşsun yada koremanya ama cidden hepsi birbirinden güzel sunumları ye beni diyor
Oylamalara bakarsam eğer tavuklu pilav makrube nevrestenin tarifi Bu üçü arasında çekişme olabilir ama belli olmaz bi bakmışız sen 1. Olmuşsun yada koremanya ama cidden hepsi birbirinden güzel sunumları ye beni diyor
Deynepnazın görseli müthiş her çeşit şey var senin patatesler ve etlerin pişmesi çok güzel görünüyor ki ben patatese bayılırım çok severim yiyesim geliyor gördükçe yakın çekmişsin bide ikiniz cazip geliyorsunuz ama diğerleride güzel