- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Benimde daha bugün 2 oy oldu.hep 1 de kalicam galiba dediydim hipponun maklube tarifi varya en baştaki 12 oyu varvalla mı?
O zaman danss
Bir oyla yarismayı bitirecegimi düşünmüstüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde daha bugün 2 oy oldu.hep 1 de kalicam galiba dediydim hipponun maklube tarifi varya en baştaki 12 oyu varvalla mı?
O zaman danss
Bir oyla yarismayı bitirecegimi düşünmüstüm
Benimde daha bugün 2 oy oldu.hep 1 de kalicam galiba dediydim hipponun maklube tarifi varya en baştaki 12 oyu var
Benimde hala az da olsa umudum var ama gitmiyor bildirimler gelip gidip bakıyorum bu da heyecanliBildirimler gitseydi, belki bir umutt
Olur mu hic oyle sey bitanem,hele bildirimler bi gitsin,birinci olamazsan eğer alacağın en az oy 30 40 falan olurbenim 1 oyum var bari 2-3 le bitireydim iyiydi nasip kısmet çok iyiler var ama normal 1 de kalmam 0 olmamama dua edip otursam iyi olacak
Benimde hala az da olsa umudum var ama gitmiyor bildirimler gelip gidip bakıyorum bu da heyecanli
bilmiyorum ki birincilikten pek umudum yok onca güzel tarif içinde sade pilav birinci olamaz heyecan olsun dedim katılırken de 1 oyda kalmak tuhaf oluyo ayrıcalık mı diyim artk canım benimOlur mu hic oyle sey bitanem,hele bildirimler bi gitsin,birinci olamazsan eğer alacağın en az oy 30 40 falan olur
Yaa teşekkür ederim. Evet patatesli koftede 2. Olmuştum bu sefer sondan 2. Olabilirim amaEllerine sağlık. Ben seni tanıyormuşum hemde fırında patatesli köftene vurulmuşum geçen sene Ellerine sağlık
Belli olmaz kuru fasulye pilav ikilisine kimsenin hayır diyecegini düşünmüyorum:)) sence kim birinci olur?bilmiyorum ki birincilikten pek umudum yok onca güzel tarif içinde sade pilav birinci olamaz heyecan olsun dedim katılırken de 1 oyda kalmak tuhaf oluyo ayrıcalık mı diyim artk canım benim
Oylamalara bakarsam eğer tavuklu pilav makrube nevrestenin tarifiBelli olmaz kuru fasulye pilav ikilisine kimsenin hayır diyecegini düşünmüyorum:)) sence kim birinci olur?
Bu oylamaları görmemiş olsaydın sana göre kim birinci olurdu??hangi tarif sana cazip geliyordu canimOylamalara bakarsam eğer tavuklu pilav makrube nevrestenin tarifi
Bu üçü arasında çekişme olabilir ama belli olmaz bi bakmışız sen 1. Olmuşsun yada koremanya ama cidden hepsi birbirinden güzel sunumları ye beni diyor
Tam ögle yemegi vakti aslında.
Aynen.heyecandan olucem:)) ben bi bulasiklari yikayip geleyim döndüğümde belki bildirimler gitmis olur.boyle beklemek zorTam ögle yemegi vakti aslında.
Tam zamanı
Evet sana verdim, tüm tarifler çok güzel, en önemlisi emek sarf ettiniz her biriniz, hepinize bol şans diliyorum, ellerinize emeklerinize sağlıkMune abla oyunu bana mı verdin teşekkür ederim
Bu arada reçel çok güzel gözüküyor ellerine sağlık :))
Senin oyun diğer bütün arkadaşlarımın oyu gibi çok değerli. . Teşekkür ederim..Evet sana verdim, tüm tarifler çok güzel, en önemlisi emek sarf ettiniz her biriniz, hepinize bol şans diliyorum, ellerinize emeklerinize sağlık
İlk defa denedim, kötü olmadı:)
Sensin datlu@yercekimli karanfil
Brunella
@arwen evenstar
@fatma2010
@PabucumunNicki
Kızlar azıcık sevicem sizi
Oylar için çoooook teşekkür ediyorum
Çok balsınız, çok datlusunuz
Sensin datlu
Bu arada pilavın mükemmel bir tadı vardır, en sevdiğim, ellerine sağlık çok çok başarılar diliyorum Shapee ciğim
Deynepnazın görseli müthiş her çeşit şey var senin patatesler ve etlerin pişmesi çok güzel görünüyor ki ben patatese bayılırım çok severim yiyesim geliyor gördükçe yakın çekmişsin bide ikiniz cazip geliyorsunuz ama diğerleride güzelBu oylamaları görmemiş olsaydın sana göre kim birinci olurdu??hangi tarif sana cazip geliyordu canim