- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İddiaya girelim bizde
Kazen'i etiketleyip sorsanaNevreste bildirimler nerde kaldı (Tabağı masaya vuran ,bardağa çatal kaşık vuran üye smileyi)
Biliyorum Kazen ne zaman gönderirse de ,Onu etiketlemeyi gözüm yemedi
Senin tavukların saklanmış patlıcanların ön plandaBenimki de tavuklu pilav sadece fazladan patlıcan var
Bence de Nevrestenin pilavı kazanacakMaklube kimindi bence o tarif kazancak ☺☺☺
Ay hadi inşallah
Belki işi vardır, rahatsız etmeyeyimKazen'i etiketleyip sorsana
Bugün yapacaktı, imkan olmadı demekSenin tavukların saklanmış patlıcanların ön planda
Bence de Nevrestenin pilavı kazanacak
Ay hadi inşallah
Belki işi vardır, rahatsız etmeyeyim
Biz bekleriz de , 2 gün sonra ramazan ,millet orucun ilk günlerinde oy vermeye zorlanabilirBugün yapacaktı, imkan olmadı demek
Canları hangisini isterse ona oy verirler.Biz bekleriz de , 2 gün sonra ramazan ,millet orucun ilk günlerinde oy vermeye zorlanabilir
Hello LunyaHello nevroş
Canım bildirim geldikten sonra tüm dengeler değişiyorBir kerecik bari birinci olsaydim
Şimdi harika ingilizcemi konuşturmayayımHello Lunya
Dünden beri yaza yaza parmağımda tüy bitti aynı yazdıklarını yazmaktanCanım bildirim geldikten sonra tüm dengeler değişiyor
Henüz birşey belli değil
Ben de Fransızca biliyorum anlaşamıyacağızŞimdi harika ingilizcemi konuşturmayayım
1 oy alanlardan bile 1. olan çıkabilirDünden beri yaza yaza parmağımda tüy bitti aynı yazdıklarını yazmaktan
cok istiyorum ya nevrosum.tabi ki herkes cok istiyor,benden daha cok hakedenlerde var amma ne bilim iste.hayırlısı artikCanım bildirim geldikten sonra tüm dengeler değişiyor
Henüz birşey belli değil
Senin bari proluğun var,dün kim yazmıştı hatırlayamadım ,herkes kırmızıyken siyah gezmek nasıldır bilir misin diye.cok istiyorum ya nevrosum.tabi ki herkes cok istiyor,benden daha cok hakedenlerde var amma ne bilim iste.hayırlısı artik
Tamam o zaman şimdi bu yabancı dillerimizle konuşup diğerlerini yabancı birakmayalim anlamazlar falan biz yine Türkçe devam edelimBen de Fransızca biliyorum anlaşamıyacağız