- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
Habersiz misafir gelince , hazirda yemek olmayınca mecburi olarak buzluktan cikarip suyun icine koyuyorum.Çoğumuz yapıyoruzdur kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Habersiz misafir gelince , hazirda yemek olmayınca mecburi olarak buzluktan cikarip suyun icine koyuyorum.Çoğumuz yapıyoruzdur kesin
Esim 5 te çıkıyor işten.6 gibi falan evde olur heralde veya ceyrek kala.normal eti baharatlayip kizarticam yanina da pilav yapcaktm ama cozmedi et bir turluNe yemeği yapacaksın ,eşin kaçta geliyor yetişmez mi ki?
Suya koyup birşeycikler olmazBen acil durumlarda koyuyorum suya.
Bir de nette görmüştüm,çelik tencereyi ters çevirip eti üstüne koyup,tekrar üstüne çelik tencere koyunca çabuk çözülüyor yazıyordu denemiştim .
Biraz yumuşamıştır zaten ,az parçalala ayırsan daha kolay açılır ,daha 1 saat varmış ,o zamana kadar çözülür.Zaten sıcak servis daha güzel oluyor ette.Esim 5 te çıkıyor işten.6 gibi falan evde olur heralde veya ceyrek kala.normal eti baharatlayip kizarticam yanina da pilav yapcaktm ama cozmedi et bir turlu
Ben fikrimi söyledim sadece, %79 eminimYapmayın böyle ,sonra havaya giriyorum ,tökezleyince zor oluyor
Neden küsüratlı yazdın ki?%80 neden değil?Ben fikrimi söyledim sadece, %79 eminim
Insallah canim cok sagol :*Biraz yumuşamıştır zaten ,az parçalala ayırsan daha kolay açılır ,daha 1 saat varmış ,o zamana kadar çözülür.Zaten sıcak servis daha güzel oluyor ette.
Bı tarife %2 diğer 19 unada %1 verdim şimdi hak geçmesinNeden küsüratlı yazdın ki?%80 neden değil?
Dayak yemeyesin şimdiBı tarife %2 diğer 19 unada %1 verdim şimdi hak geçmesin
Yok kız kim beni niye sopalasin, hatta öpüp başlarına koysunlar. Kazanır dediğim 3 gün durmuyorDayak yemeyesin şimdi
Bana kazanır dedin ,demek ki benYok kız kim beni niye sopalasin, hatta öpüp başlarına koysunlar. Kazanır dediğim 3 gün durmuyor
O bir oyda benim verdiğim galiba canım Allahtan 0 kalmamış 1 de kalmışız nasip kısmet önümüzdeki yarışmalara bakiciz artıkBirinci de olabilirsin hayatim,sanirim birincilik kesin gibi gorunuyor sana ama benim 1 oyum var.1 oy mudur benim tarifim yaaa halbuki ne hayallerle koymustum fotoyu.iddialiydim nedense.hayrettin bisey yani
su kaynayan tencereye kapağı ters kapatıp eti koy üzerine buharıyla o sıcaklıkla eriyor ben böyle yapıyorum kıymayı filan acele olunca veya unuttuğumdaEsim 5 te çıkıyor işten.6 gibi falan evde olur heralde veya ceyrek kala.normal eti baharatlayip kizarticam yanina da pilav yapcaktm ama cozmedi et bir turlu
Ben en son 2 seferindede kazanırsın demiştimBana kazanır dedin ,demek ki ben
Evet öyle demiştinBen en son 2 seferindede kazanırsın demiştim
Cok sagol canim benim.oy icinde teşekkür ederimO bir oyda benim verdiğim galiba canım Allahtan 0 kalmamış 1 de kalmışız nasip kısmet önümüzdeki yarışmalara bakiciz artık
su kaynayan tencereye kapağı ters kapatıp eti koy üzerine buharıyla o sıcaklıkla eriyor ben böyle yapıyorum kıymayı filan acele olunca veya unuttuğumda
Rica ederim canımCok sagol canim benim.oy icinde teşekkür ederim
Ama bu sefer tavuklu pilavın gücüne inanıyorumEvet öyle demiştin
İstersen inanma ,senin tavsiyen ,gazın üzerine yaptım tavuklu pilavı.Hani Kemal Sunal'ın filminde vardı ya,bul al parayı deyip adama onda değil bunda diyordu,adam da onu dinleyip yeniliyordukızıyordu,ben de seni dinledim kazanamazsam senin de yenilgin,kazanırsam seninde zaferinAma bu sefer tavuklu pilavın gücüne inanıyorum
Dimi , kuzuyu bende hatırlıyorumİstersen inanma ,senin tavsiyen ,gazın üzerine yaptım tavuklu pilavı.Hani Kemal Sunal'ın filminde vardı ya,bul al parayı deyip adama onda değil bunda diyordu,adam da onu dinleyip yeniliyordukızıyordu,ben de seni dinledim kazanamazsam senin de yenilgin,kazanırsam seninde zaferin
Benimki de tavuklu pilav sadece fazladan patlıcan varİstersen inanma ,senin tavsiyen ,gazın üzerine yaptım tavuklu pilavı.Hani Kemal Sunal'ın filminde vardı ya,bul al parayı deyip adama onda değil bunda diyordu,adam da onu dinleyip yeniliyordukızıyordu,ben de seni dinledim kazanamazsam senin de yenilgin,kazanırsam seninde zaferin