- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 renkli yapıcaktım ama bi arkadaş yapmış kaldı öyleHani 5 katlı pilav yapacaktın
Haklısın şefHem de neler neler yaparım
O zaman biz kk olarak, toplu olarak sana görünmez oyumuzu veriyoruz3 renkli yapıcaktım ama bi arkadaş yapmış kaldı öyle
Bir odamı kasa olarak kullanıyorum sen düşün artık,. Çok kalabalık olmasın diye 50,100 TL gibi parayı tutmuyorum hepsi 200 lük banknotlarBana bu kadar verdiysen sen de daha ne kadar vardır
Kız fakir o 100 bin doleeeerrSen de haklısın 100 bine ne tatiller yapılır
Bir odamı kasa olarak kullanıyorum sen düşün artık,. Çok kalabalık olmasın diye 50,100 TL gibi parayı tutmuyorum hepsi 200 lük banknotlarBana bu kadar verdiysen sen de daha ne kadar vardır
Kız fakir o 100 bin doleeeerrSen de haklısın 100 bine ne tatiller yapılır
Galiba hepimiz 1. olacağızHaklısın şef
Bu iyiydiO zaman biz kk olarak toplu olarak sana görünmez oyumuzu veriyoruz
Seni ne kadar çok sevdiğimi daha önce söylemiş miydimBir odamı kasa olarak kullanıyorum sen düşün artık,. Çok kalabalık olmasın diye 50,100 TL gibi parayı tutmuyorum hepsi 200 lük banknotlar
Kız fakir o 100 bin doleeeerr
Artık çok mutluyum geç
Banknotlardan onceyse sorduğun , Hayır söylememiştinSeni ne kadar çok sevdiğimi daha önce söylemiş miydim
Para insanı değiştiriyorArtık çok mutluyum geç
Banknotlardan onceyse sorduğun , Hayır söylememiştin
Zengin olmak zor işPara insanı değiştiriyor
dolar ne abla ? Yeniyor mu? Ne ki o ?Bir odamı kasa olarak kullanıyorum sen düşün artık,. Çok kalabalık olmasın diye 50,100 TL gibi parayı tutmuyorum hepsi 200 lük banknotlar
Kız fakir o 100 bin doleeeerr
Ben kendi gönlümün birincisiyimGaliba hepimiz 1. olacağız
3 tariften sunuma göre , lezzetinde tahminn yürüterek oyum
Tavuklu pirinç pilavına
Ama ben Fransa'ya gitmek istemiyorumSorun yok canım konu içinde böyle muhabbetleri hep ediyoruzKonu dışında veya gizli kapaklı muhabbetler yasak
Hatta oyunu bana verenleri Fransa'ya tatile göndereceğim
O zaman biz kk olarak, toplu olarak sana görünmez oyumuzu veriyoruz
Zaten kampanya ben yazdıktan sonrakiler için geçerli olacak
Ama ben Fransa'ya gitmek istemiyorum
Sana 1 iyi bir de kötü haberim var.Önce iyi haberi yazayım 2.sıradasınNedir son durum bana oy yokmu