- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.056
- 43
Az önce dedim ya hepimiz 1. olacağızSana 1 iyi bir de kötü haberim var.Önce iyi haberi yazayım 2.sıradasın
Şimdi de kötü haber 2.liği 5 kişi ile daha paylaşıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az önce dedim ya hepimiz 1. olacağızSana 1 iyi bir de kötü haberim var.Önce iyi haberi yazayım 2.sıradasın
Ben sizin için kendimi feda ederdim aslında ,tek başına birincilik yükünü omuzlardımAz önce dedim ya hepimiz 1. olacağız
Ben sana kıyamamBen sizin için kendimi feda ederdim aslında ,tek başına birincilik yükünü omuzlardım
Hahaha ben 1.liği 1 saatliğine tek başıma taşıdım bana nu haberler vızz gelirSana 1 iyi bir de kötü haberim var.Önce iyi haberi yazayım 2.sıradasın
Üyelerin kestiği parmak acımazHahaha ben 1.liği 1 saatliğine tek başıma taşıdım bana nu haberler vızz gelir
Acımaz olurmu kan gövdeyi götürür hele bi 1. Olmiyim bak o zamanÜyelerin kestiği parmak acımaz
Ne yaparsınAcımaz olurmu kan gövdeyi götürür hele bi 1. Olmiyim bak o zaman
Yok yeaaa ,ilk katılmış hemen tehdit ediyorAcımaz olurmu kan gövdeyi götürür hele bi 1. Olmiyim bak o zaman
Sen artık birinci olmalısınYok yeaaa ,ilk katılmış hemen tehdit ediyor
Bu fakir kul ne yapsın bu 7.katılımım
Siteye şey atarım truva diye bişeydi spam gibim böyleNe yaparsın
Trojan mi trojen mi öyle birşeydiSiteye şey atarım truva diye bişeydi spam gibim böyle
bide anlasam bu işlerden ahh bütün üyeleri bimere şikayet ederim
Bu kadar kırmızının içinde siyah olmak ne demek biliyimisin sen ? Bilemezsin anlayamazsınYok yeaaa ,ilk katılmış hemen tehdit ediyor
Bu fakir kul ne yapsın bu 7.katılımım
Nasrettin Hoca'nın fıkrası geldi aklıma .Heybesi kaybolmuş.Çevresindekiler heybemi bulun,yoksa ben yapacağımı bilirim demiş.Millet korkmuş ,arayıp bulmuşlar.Bulunmasaydı ne yapacaktın bize demişler ,O da size birşey yapmayacaktım ,evde eski bir kilim vardı ,onu bozup heybe yapacaktım demişNe yaparsın
Sen bizi tehdit mi ediyorsunSiteye şey atarım truva diye bişeydi spam gibim böyle
bide anlasam bu işlerden ahh bütün üyeleri bimere şikayet ederim
Hah aklınla bin yaşa MadonnacıgımTrojan mi trojen mi öyle birşeydi
Sıkıntı varsa çözeriz reyizSen bizi tehdit mi ediyorsun
O zaman çok korkmayalım birşey yapamazNasrettin Hoca'nın fıkrası geldi aklıma .Heybesi kaybolmuş.Çevresindekiler heybemi bulun,yoksa ben yapacağımı bilirim demiş.Millet korkmuş ,arayıp bulmuşlar.Bulunmasaydı ne yapacaktın bize demişler ,O da size birşey yapmayacaktım ,evde eski bir kilim vardı ,onu bozup heybe yapacaktım demiş
Bunu yazan barnahların dert görmesinSen artık birinci olmalısın
Valla daha katılmıcamBunu yazan barnahların dert görmesin