Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He he ondan birinci benimArkadaşlar yanlış anlar da ,çoğu kendisine vermiş ,eleştiri amaçlı yazmadım
2 kere de ben kendime vermiştim ,birisi yanlışlıkla
Sonuçta yarışma ,herkes istiyor birinciliği
Bildirim gidene kadar iyi oluyor da ,bildirim gittikten sonra kendine vermenin önemi kalmıyor
Görürsün bak,benim oy verdiğim tarif 1.olacak
Kızzzz keşke kendime oy verseydim tek sıfır olmak çok ağır geldi şimdi banaŞimdi size bir soru orda 0 oyla durmam mı daha komik durur yoksa 1 oy ama kendisi
0 oy denilince moralim bozuldu da azıcık
İlla oy alırsın canım , keşke kendine verseydin nerdeyse herkes öyle yaptıKızzzz keşke kendime oy verseydim tek sıfır olmak çok ağır geldi şimdi bana
Keşke hemen gitse , psikolojim bozuldu yeminleİlla oy alırsın canım , keşke kendine verseydin nerdeyse herkes öyle yaptı
Ben de kendimi 0 biliyordum , meğer gelmiş bir oy
Acaba bildirimler ne zaman gidecek
Bilmem ki kullandı mıKeşke hemen gitse , psikolojim bozuldu yeminle
Eskisi gibi oyumu geri alabilsem keşke
Mune ablam oy kullandı mı acaba, biraz bulgur pilavi versek yemesi için
Ben uçak bileti olmadan kabul etmiyorumTikkat tikkat !
Bana oy verenleri
Ramazan bayramında 5 yıldızlı otelde , herşey dahil tatile yolluyorum
Uçak biletleri sizden ama
Ege mi Akdeniz mi orası size kalmış
Pazarlık yapmaya geldim
Tamam seninki business class çaktırmaBen uçak bileti olmadan kabul etmiyorum
Tamam hemen nasıl yapalımHe he ondan birinci benim
Nevroş la anlaştık, birinciliği bana verecek bende 100.000$ çek yazacağım kendisine gözler dolar olan emoji var sayın
Business class , gidiş dönüş olur muPazarlık yapmaya geldim
Ben diğer vaatleri görmek istiyorumOlmadı kutuyu açtırırımTamam seninki business class çaktırma
Hemen ikna olmak istemiyorum biraz düşüneyimBusiness class , gidiş dönüş olur mu
Sıfır oyun mu var ve tek sen misinKızzzz keşke kendime oy verseydim tek sıfır olmak çok ağır geldi şimdi bana
Odanız suit olurBen diğer vaatleri görmek istiyorumOlmadı kutuyu açtırırım
Ama şunu şöyleyeyim çabuk kanabilirim diğerleri acele etsin
Çok derinden giriyorsunAz kaldı ikna olacağımAma sonra arkamdan laf etmesinler.Bir tatile tav olduOdanız suit olur
O zaman onlar daha güzel şeyler söylesinlerÇok derinden giriyorsunAz kaldı ikna olacağımAma sonra arkamdan laf etmesinler.Bir tatile tav oldu
3 çocuk var ona göre karar ver sonra pişman olmaO zaman onlar daha güzel şeyler söylesinler
Hadi Kurban Bayramına da iki günlük kaçamak yazdım. Çocuklar bende
Aman oyu pırlanta yüzük sanki
Nevroş benden olsa olsa karşılıksız çek olur nevroş , kredimi  zor ödüyorumTamam hemen nasıl yapalım
Kanayan yaramdırSıfır oyun mu var ve tek sen misin
O zaman bildirim gelince kesin 1. sen olacaksınAman oyu pırlanta yüzük sanki
Nevroş benden olsa olsa karşılıksız çek olur nevroş , kredimi  zor ödüyorum
Kanayan yaramdır