- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Övünmek gibi olmasın benim 2 oyum var ,tü tü tü maşallah1 oy takiliyoruz ne güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Övünmek gibi olmasın benim 2 oyum var ,tü tü tü maşallah1 oy takiliyoruz ne güzel
Benim oyumun 2 katı waaayyyy 1 takilmak daha zevkliÖvünmek gibi olmasın benim 2 oyum var ,tü tü tü maşallah
İki gun benim kıza bak oyum seninya bir daha bakın hele, halen 0 oyum mu var?
İstersen verebilirsin ki,sonuçlara bakmasan da ,sonuçta yarışmaSanki at yarışı izliyoruz bu arada kendine oy verenlerden biri benim sonuçlara bakmak için vermiştim meger değişmiyormuş
1 hafta bakarımİki gun benim kıza bak oyum senin
Benim kızla oynarlar ,bana getir istersen ,oy için demiyorum ,gerçek bakİki gun benim kıza bak oyum senin
Benim kızla oynarlar ,bana getir istersen ,oy için demiyorum ,gerçek bak
Cocuk konusunda sana güvenmiyorum.1 hafta bakarım
1 saat olmaz mı?İki gun benim kıza bak oyum senin
Ben 2 bardak mercimeğe 1 bardak bulgur yapıyorum ,o da güzel oluyor.Mercimek köftesini taze yapılmışken seviyorum ,başka birşey yap bana ,öteki kızlar yesin onuSagol canım.Bu gidişle ilk ve son oyum gibi geldi bana:)))
Dün öyle acıktım ki mercimek köftesi yapayım dedim. Hayatımda ilk defa yaptım. Cok da güzel oldu. Nasil bir acsam ölçünün kaç katı yaptigimi hatirlamiyorum. Resmen gözüm dönmüş
Saklama kutularina koyup dolaba koydum.
Sana da ikram edebilirim
SebepCocuk konusunda sana güvenmiyorum.
Olabilir. Dinlenmeye ihtiyacım var birileri gibi çocuk yapmam ben diyen değilde cocukdan anlayan biri lazım banaBenim kızla oynarlar ,bana getir istersen ,oy için demiyorum ,gerçek bak
Ben 2 bardak mercimeğe 1 bardak bulgur yapıyorum ,o da güzel oluyor.Mercimek köftesini taze yapılmışken seviyorum ,başka birşey yap bana ,öteki kızlar yesin onu
Sence
Valla bilmiyorum söylesene
Biraz önce komşum kapıda kalmış davet ettim .Kızı da vardı ,ne varsa önlerine verdim oyuncakları.Çocuğa oyuncak de tamamOlabilir. Dinlenmeye ihtiyacım var birileri gibi çocuk yapmam ben diyen değilde cocukdan anlayan biri lazım bana
Görselini görmüştüm de hiç yapmadım ,kolay mı yapması ,deneyeyimNevrestenin tarifiyle midye tatlısı yapmayı öğrendim. Ćok acayip güzel oluyor. Tavsiye ederim.
Benim kız o modelden değilBiraz önce komşum kapıda kalmış davet ettim .Kızı da vardı ,ne varsa önlerine verdim oyuncakları.Çocuğa oyuncak de tamam
Daha geçen hafta ben çocuk yapmam mm diyen birine nasıl guvenimValla bilmiyorum söylesene
Görselini görmüştüm de hiç yapmadım ,kolay mı yapması ,deneyeyim