- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Neyi hesapladığını anlamadım 25 kişi oy kullanmış2+6+7+6=21 işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyi hesapladığını anlamadım 25 kişi oy kullanmış2+6+7+6=21 işte
Nevreste boş durmuyor alışkın zaten ,hem marifeti de bol ,ramazanı çocuklarımla eşimle kabul eder beniTeklif bekleme gözüne kestirdiğine ittir kendini
Sıkılıp bıçakla üstümüze yürüyene kadar vakti var, tadını çıkaralımAldım ♡♡
Bak haklısın bu konuda. Ben kendime garanti vermem fakat Betüle sonuna kadar kefilim
Ben sizi uyarırım o noktada..Sıkılıp bıçakla üstümüze yürüyene kadar vakti var, tadını çıkaralım
Şu an oylar çişeliyor,bildirim gidince sağanak olacak
Evet canım en fazla oy alan 2 kişi oyu 3
6 kişinin oyu 6
7 kişinin oyu 1
6 kişinin oyu 0
Hesap ettim 21 tamam doğru cevapla tuşuna basayım
Tabi annesi olarak kriz anının ne zaman geleceğini anlarsın Pis cadı yaBen sizi uyarırım o noktada..
Kaç kişinin oy kullandığını değil,toplam pilav konusunu topladım,bütün tarifleri katmış mıyım diyeNeyi hesapladığını anlamadım 25 kişi oy kullanmış
Hiç oy vermeyip yorumları üstüne alınmak gibisi yok bakınız ben bi süre böyle mutlu mesut gideyim en son gün duruma bakayım taktiğim buHüsrannnnn yine bana
hüsrannn
Sen şimdinin 1. Liğini paylaşanlardansınHiç oy vermeyip yorumları üstüne alınmak gibisi yok bakınız ben bi süre böyle mutlu mesut gideyim en son gün duruma bakayım taktiğim bu
Haa evet 40 kere yazma söyleme doğru çıkmıyormuş öğrenmiş oldum.Deynepnaz şekerli çayın şekerini fazla mı kaçırdın sen Hesap hesap geçende kırk kere yazmıştın bakalım nenolacak sonuç
Köydeki resimlerini görmüşmüydün Betülün :))Tabi annesi olarak kriz anının ne zaman geleceğini anlarsın Pis cadı ya
Görmedim kiiii Neden atmadınKöydeki resimlerini görmüşmüydün Betülün :))
Şu an için en fazla oy 2 zaten
Biri 3 olmuş pardon
ben dayanamiyorum ya kullancamHic olmayanlar ne yapsin?
Yaaa millet gelmeden şurda bi halay çekeyimSen şimdinin 1. Liğini paylaşanlardansın
Bildirim yollamasın NevoşYaaa millet gelmeden şurda bi halay çekeyim
EvetBildirim yollamasın Nevoş
benŞu an oylar çişeliyor,bildirim gidince sağanak olacak
Evet canım en fazla oy alan 2 kişi oyu 3
6 kişinin oyu 6
7 kişinin oyu 1
6 kişinin oyu 0
Hesap ettim 21 tamam doğru cevapla tuşuna basayım
Şu an için 0 oyun var .Oylar yerinde sayıyor ,fazla oylama olmamış henüz.