- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
Oldu iyi günlerŞu an için 0 oyun var .Oylar yerinde sayıyor ,fazla oylama olmamış henüz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldu iyi günlerŞu an için 0 oyun var .Oylar yerinde sayıyor ,fazla oylama olmamış henüz.
Yanılıyorsun düzelteyim.Bildirimler hemen gitmiyor sanırım oylamanin kapanmasina 2 3 gün varken gidiyor. Yaniliyorsam düzeltin hanimlarr
Kendine verseydin olurduOleyyy benimde oyum yok
Benden daha iyileri varken miKendine verseydin olurdu
Ben de kendime verseydim şimdi 1.idim
Arkadaşlar yanlış anlar da ,çoğu kendisine vermiş ,eleştiri amaçlı yazmadımBenden daha iyileri varken mi
Sende şimdi en olmayacak kişiye verdin oyunu
Akşam yazmadım moralin bozulmasın diye bana trip yaptın.Daha bugün 1.gün moral bozulacak birşey yok ki.Şimdi size bir soru orda 0 oyla durmam mı daha komik durur yoksa 1 oy ama kendisi
0 oy denilince moralim bozuldu da azıcık
1. Olamam zaten de insan yine de bozuluyorAkşam yazmadım moralin bozulmasın diye bana trip yaptın.Daha bugün 1.gün moral bozulacak birşey yok ki.
1.olamadıktan sonra 20 kişi mağlup olacak zaten.Birbirimize sarılır ağlaşırız1. Olamam zaten de insan yine de bozuluyor
1 oyun var.Baş harfi C ile başlayan biri vermiş oyya bir daha bakın hele, halen 0 oyum mu var?
ya bir daha bakın hele, halen 0 oyum mu var?
Tesekkur ederim bilgilendirdigin için1 oyun var.Baş harfi C ile başlayan biri vermiş oy
Sanki at yarışı izliyoruz bu arada kendine oy verenlerden biri benim sonuçlara bakmak için vermiştim meger değişmiyormuşÇay yapın da içelim ,boş boş oturmayalım.Yanına da kurabiye yapın yiyelim
Hıı belki fısır fısır sonraki kategoriyi konuşuruz1.olamadıktan sonra 20 kişi mağlup olacak zaten.Birbirimize sarılır ağlaşırız
Sagol canım.Bu gidişle ilk ve son oyum gibi geldi bana:)))İlk oyunu almışsın hayırlı olsun canım :)
Dün öyle acıktım ki mercimek köftesi yapayım dedim. Hayatımda ilk defa yaptım. Cok da güzel oldu. Nasil bir acsam ölçünün kaç katı yaptigimi hatirlamiyorum. Resmen gözüm dönmüşÇay yapın da içelim ,boş boş oturmayalım.Yanına da kurabiye yapın yiyelim