- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
2 kişi 1.liği paylaşıyor puanı 2Kimse oy kullanmadı mı şuraya bir resim atsa
11 kişi de 2.liği paylaşıyor puanı 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 kişi 1.liği paylaşıyor puanı 2Kimse oy kullanmadı mı şuraya bir resim atsa
Ben de öyle bir ara bıraktım.Eşim izlediği halde başka işlerle ilgilendim.3-4 haftadır yine takıldımSende mi izledin Nevom?Kaç bölümdür izlemeyeceğim oyalıyorlar diyorum ,yine dayanamıyorum
Çok oy verilmiş2 kişi1.liği paylaşıyor puanı 2
11 kişi de 2.liği paylaşıyor puanı 1
Hele ben geçen bölüm Coco gibi Yusuf müdüre çok üzüldüm ,uykum kaçtı nerdeyse.Kendi kendime kızıyorum film diye ,yine de üzüldüm.Normalde her filmden etkilenmemFragmanda vermiyorlar tüm hafta çatlatıyorlar
Aynen.hele yeni bölümden ilk sahne veriyorlar ya,hep sacma sapan alakasız sahneler.neyse bekliycez artikin napalim: 4 bolum kaldiFragmanda vermiyorlar tüm hafta çatlatıyorlar
Aman maşallah de nazar değmesinÇok oy verilmiş
Yok o kadar etkilenmiyorumBelki ölmemiştirHele ben geçen bölüm Coco gibi Yusuf müdüre çok üzüldüm ,uykum kaçtı nerdeyse.Kendi kendime kızıyorum film diye ,yine de üzüldüm.Normalde her filmden etkilenmem
Bu kadar ipucu yeter
Çok uzatmamaları güzelUzatsalardı izlemezdim.Sonu gelecek diye bekliyorumAynen.hele yeni bölümden ilk sahne veriyorlar ya,hep sacma sapan alakasız sahneler.neyse bekliycez artikin napalim: 4 bolum kaldi
Çok kötüsünBu kadar ipucu yeter
Maşaalllahhhh SuphanaalllaahhhAman maşallah de nazar değmesin
Oy ver sen de öğrenÇok kötüsün
O ihtimal de var tabii.Coşkun öldü dedik ölmemiş.Kimbilir belki O da ölmemiştir.Eğer ölmediyse oğlunu iyi bir dövsün ,hakettiYok o kadar etkilenmiyorumBelki ölmemiştir
Çok sade ve ani bir ölüm oldu.Bu kadar basit bir şekilde gitmemeliydi.Ondan dolayı belki ölmemiştir diyorumO ihtimal de var tabii.Coşkun öldü dedik ölmemiş.Kimbilir belki O da ölmemiştir.Eğer ölmediyse oğlunu iyi bir dövsün ,haketti
Aynı şeyi düşündüm.Bir de çatışmaya yeleksiz gitmez miydi ?Çok sade ve ani bir ölüm oldu.Bu kadar basit bir şekilde gitmemeliydi.Ondan dolayı belki ölmemiştir diyorum
Öldü canim öldü.o sahneye ben oyle bir aglamisim ki gozlerim sismisti basima agri girmisti.oyle boyle uzulmedim.sonra kendime kizdim ne vardi bu kadar aglayacak diye,alt tarafi bi dizi falan dedim kendime ama cok etkilendim.ben ilk defa bir dizide boyle agladim.ah be yusuf mudur (Çok sade ve ani bir ölüm oldu.Bu kadar basit bir şekilde gitmemeliydi.Ondan dolayı belki ölmemiştir diyorum
Neyse az kaldı belli olurAynı şeyi düşündüm.Bir de çatışmaya yeleksiz gitmez miydi ?
Siz bayağı kaptırmışsınızBen o kadar ciddi izlemiyorum.Öldü canim öldü.o sahneye ben oyle bir aglamisim ki gozlerim sismisti basima agri girmisti.oyle boyle uzulmedim.sonra kendime kizdim ne vardi bu kadar aglayacak diye,alt tarafi bi dizi falan dedim kendime ama cok etkilendim.ben ilk defa bir dizide boyle agladim.ah be yusuf mudur (
Çoktandır bir diziye ağlamadım ben.Tam bir diziye alışacak gibi oluyorum film olduğu,rol olduğu aklıma geliyor,hevesim kaçıyorSiz bayağı kaptırmışsınızBen o kadar ciddi izlemiyorum.