Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke farklı kategorilerde başka yarışmalarda olsa.Al benden de o kadar
Hayırlısı tabikiside
. Ciddi anlamda iddialı degilim.
Yarışma heyecanını yaşamak hoşuma gidiyor
Heyecanı yaşamak,güzel yorumlar ve beğeniler almak bile güzel oluyorTabi 1.lik ayrı bir güzelAl benden de o kadar
Hepimiz iyiyiz ama kazanan 1 kişi olacakHaydi bakalim,iyi olan kazansin :)
Evet iyi olurdu ama katılım az oluyor sanırım... 550.000 bin üye var 20 kişi katiliyorKeşke farklı kategorilerde başka yarışmalarda olsa.
Kullandım gitti kendime vermek istemedim o piti piti yaptım valla ama gerçekten tariflerin hepsi birbirinden iddalı en basit benim tarifAcele etme iyice düşün sonra karar ver
Ozaman iyilerin iyisi kazansinHepimiz iyiyiz ama kazanan 1 kişi olacak
Hayırlı uğurlu olsun insallah nevrosumOylama başlamıştırKatılan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum
@Kurk Mantosuz Madonna
deynepnaz
Munzevi Zencefil
Koremanya
@Lunya
@manolya1458
@88prenses22
@hippotalamus
CocoChanelmademoiselle
@shapee
Shizuka-
gurtmingotam
@EmiraSalih
@Pamukseker19
@FallenAngel
TurkuazKrampon
@leyl mira
@Mrs Rabia
@Kyohei
Colorayzn
Oylama için link dağıtmak,oy istemek kesinlikle yasaktır..
Hayır değiştirilmiyorOylar degistirilebiliyormu
Hayırlısı olsunKullandım gitti kendime vermek istemedim o piti piti yaptım valla ama gerçekten tariflerin hepsi birbirinden iddalı en basit benim tarif
İnşaallah canımHayırlı uğurlu olsun insallah nevrosum
Bi Heyecanla kendime verdim sonra degistireyim bari görgüsüz gibi kendime veriyom dedim maalesef degistirilmiyormus napim simdiHayır değiştirilmiyor
Oyun hayırlı olsun yapacak birşey yokBi Heyecanla kendime verdim sonra degistireyim bari görgüsüz gibi kendime veriyom dedim maalesef degistirilmiyormus napim simdi
Öyle.. hayırlısı olsunOyun hayırlı olsun yapacak birşey yok
Teşekkür ederim canımOyum nevresteye gitti hayırlı olsun
Kopya çekmek yokEkran fotosu atın gençler
Merak işteKopya çekmek yok