- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
Ay hiç heyecanlı değilim nevreste hiç. Hatta kullanmadım bile oyumu. En son gün kullanacağımKopya çekmek yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hiç heyecanlı değilim nevreste hiç. Hatta kullanmadım bile oyumu. En son gün kullanacağımKopya çekmek yok
Belli oluyorKarar verebilirsek oy vereceğizAy hiç heyecanlı değilim nevreste hiç. Hatta kullanmadım bile oyumu. En son gün kullanacağım
Duvak pilavı ve senin tarif arasında kaldım ben ama cok merak ettim ondan duvak pilavina gitti oyum 2 hakkim olsa kesin birini sana verirdimsunumun tarifin superKullandım gitti kendime vermek istemedim o piti piti yaptım valla ama gerçekten tariflerin hepsi birbirinden iddalı en basit benim tarif
Dimiiiiiiste benim kafadan biri hemende belli ettin kendini yaOzaman iyilerin iyisi kazansin
Hayır değiştirilmiyor
Beni buldun gineOyum duvak pilavına gitti manolya1458 ellerine saglik tekrar canim:)bide tadina bakaydik iyiydi
Duvak pilavı ve senin tarif arasında kaldım ben ama cok merak ettim ondan duvak pilavina gitti oyum 2 hakkim olsa kesin birini sana verirdimsunumun tarifin super
Dimiiiiiiste benim kafadan biri hemende belli ettin kendini ya
Sen belli ettin kendini bulmak zor olmadıBeni buldun gine
Oylama başlamıştırKatılan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum
Disipline Girmis BirKadin
deynepnaz
Munzevi Zencefil
@Koremanya
N Nana
manolya1458
@88prenses22
@hippotalamus
CocoChanelmademoiselle
@shapee
@Birfidandik
@asliii1
Emira SY
@Pamukseker19
@FallenAngel
@TurkuazKrampon
@leyl mira
@Mrs Rabia
M Mitsuomi
Colorayzn
Oylama için link dağıtmak,oy istemek kesinlikle yasaktır..
Uuu beybisiiiSen belli ettin kendini bulmak zor olmadı
Uuu beybisiii
Bende en son gün kullanacağım portakalim kac oy geldi en son gün goreyim azcik ekşın olsunAy hiç heyecanlı değilim nevreste hiç. Hatta kullanmadım bile oyumu. En son gün kullanacağım
Puanlamayı göremeyince insan meraklanıyor amaBende en son gün kullanacağım portakalim kac oy geldi en son gün goreyim azcik ekşın olsun
Evet yaa ilk fragmanda gördüm bugün sarildiklarini gozlerim doldu yine cok sevindim vallahi.keşke nasil ogrendiklerinide gosterselerdi:) yine ters koseyle bitti diziPuanlamayı göremeyince insan meraklanıyor ama
Ben de şimdi senin profiline yazmaya gelecektim ,nihayet Sarp ve Mert öğrendi kardeş olduklarını
Haftaya belli olurEvet yaa ilk fragmanda gördüm bugün sarildiklarini gozlerim doldu yine cok sevindim vallahi.keşke nasil ogrendiklerinide gosterselerdi:) yine ters koseyle bitti dizi
Haftaya bir de rüya oluyormuş o sahneEvet yaa ilk fragmanda gördüm bugün sarildiklarini gozlerim doldu yine cok sevindim vallahi.keşke nasil ogrendiklerinide gosterselerdi:) yine ters koseyle bitti dizi
Bir hafta daha bekliycez cok zooooorrrHaftaya belli olur
Sende mi izledin Nevom?Kaç bölümdür izlemeyeceğim oyalıyorlar diyorum ,yine dayanamıyorumHaftaya belli olur
Valla rüya olursa bölüm vallahi bidaha izlemem.yetti gari ters köşe ters köşe.35 bolumdur ha ogrendi ha öğrenecekler diye oturup kalkiyoruz.ama dedigin gibi ruya cikarsa da sasirmam kuzumHaftaya bir de rüya oluyormuş o sahne
Bir taraftan oylamanın açılması,bir taraftan dizi epey heyecan geçirdim
Fragmanda vermiyorlar tüm hafta çatlatıyorlarBir hafta daha bekliycez cok zooooorrr