Hemen bahane
Ben okuma bayramını kendim organize ediyorum.
Şiirler,gösteriler,davetiyeler,kıyafetler,süsleme,ikramlıklar,oğlumunda hem folklör gösterisi var hem de sunucu olacak.
100 tane şeker hamurlu kurabiye yapmam lazım bu hafta
Ben ne yapayım
Yine de pilav yapacağım inşaallah
Allah kolaylık versin canım
Uygun olursan bekliyorum
Bizim de dersler ağır canım öğretmenimiz derslerle ilgileniyor bu işleri ben hallediyorum
Folklör için özel hocamız var canım sene başından beri beden yerine folklör çalışıyorlar
Diğer gösterileri çocuklar evde videosunu izleyip çalıştılar.Sadece son ders geçen hafta prova yaptılar..
Bir sefer olacak bari güzel olsun.
Amin canım inşaallah
Anne olmak kolay değil
O kadar işinin gücünün arasında sıkılmadan sınıf anneliği yapıyor Düşünüyorum da hayatta işim olmaz yani, insanlarla uğraşılmaz yaBitmek tükenmek bilmeyen enerjisi var
O kadar işinin gücünün arasında sıkılmadan sınıf anneliği yapıyor Düşünüyorum da hayatta işim olmaz yani, insanlarla uğraşılmaz yaBitmek tükenmek bilmeyen enerjisi var
Ben hazır pilavlar varken bizim yöresel birşeyimiz var onu mu yapsam dedim de evi toplamaya başladım, ev arıyorum tarifim yarışmalık tarif değil tabi ürkmesin kimse
Ben hazır pilavlar varken bizim yöresel birşeyimiz var onu mu yapsam dedim de evi toplamaya başladım, ev arıyorum tarifim yarışmalık tarif değil tabi ürkmesin kimse
Olursun olursun, katıldıkça uzmanı oluyorsun
Hamile kalınca gidelim dedik, çocuk için uygun değil bu evim, 30 senelik 70 metrekare, anca ayaklandık, ben pek birşey yapmıyorum sadece kişisel eşyalarımı toparlarım, gerisini nakliyat halleder. Temizliğe de kadın tutarız zaten, mecbur yapalıcak ne yapalım
Olursun olursun, katıldıkça uzmanı oluyorsun
Hamile kalınca gidelim dedik, çocuk için uygun değil bu evim, 30 senelik 70 metrekare, anca ayaklandık, ben pek birşey yapmıyorum sadece kişisel eşyalarımı toparlarım, gerisini nakliyat halleder. Temizliğe de kadın tutarız zaten, mecbur yapalıcak ne yapalım