- 2 Aralık 2015
- 31.474
- 105.037
Hangi kategoride,kimler idi?1 sefer daha olmuştu iki kişiye de hediye verilmişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi kategoride,kimler idi?1 sefer daha olmuştu iki kişiye de hediye verilmişti
Ama bu sefer nasıl olur bilmiyorumEn doğru cevabı o zaman Kazen verir
Evet bencedeAma bu sefer nasıl olur bilmiyorumEn doğru cevabı o zaman Kazen verir
Nuryolu ve DmrsdaydıHangi kategoride,kimler idi?
Keşke o da kendine oy verseymisAma bu sefer nasıl olur bilmiyorumEn doğru cevabı o zaman Kazen verir
Bazen 1 oy bile önemli oluyormuş demekkiKeşke o da kendine oy verseymis
Benim de 30 yok ne yapalımNevroş 20 oyum bile yok
Sadece bulgur pilavı değil de,sebzeli bulgur pilavı deseydin belki daha fazla oyun olurdu.Bir de biri yazmıştı, aşağıdaki sunumlara korkudan bakmadım bile diye.Nevroş 20 oyum bile yok
Evet 1 oy 1 oydurKeşke o da kendine oy verseymis
Aşağıya bakmayanlarda var tabi kiSadece bulgur pilavı değil de,sebzeli bulgur pilavı deseydin belki daha fazla oyun olurdu.Bir de biri yazmıştı, aşağıdaki sunumlara korkudan bakmadım bile diye.
Bundan sonra kendime vereceğim oyumu.Damlaya damlaya göl olurEvet 1 oy 1 oydur
Aynen, belki oyu kendine sayılırBazen 1 oy bile önemli oluyormuş demekki
Gözün doysunBenim de 30 yok ne yapalım
Deynebim o kadar sebzeden sebzeli bulgur pilavı mı olurSadece bulgur pilavı değil de,sebzeli bulgur pilavı deseydin belki daha fazla oyun olurdu.Bir de biri yazmıştı, aşağıdaki sunumlara korkudan bakmadım bile diye.
Evet 1 oy 1 oydur
Gölet bile olsa bize yeterBundan sonra kendime vereceğim oyumu.Damlaya damlaya göl olur
Ben oylarımdan memnunumSeni geçtim daha ne olsunAynen, belki oyu kendine sayılır
Gözün doysun
Deynebim o kadar sebzeden sebzeli bulgur pilavı mı olur
Kıskanç nevroş, sahura kalkarken oylarimi alıp kendine eklediğini bilmiyorum sankiBen oylarımdan memnunumSeni geçtim daha ne olsun
1.Olamadoktan sonra 10 oy da aynı,70 oy da aynı benim içinBen oylarımdan memnunumSeni geçtim daha ne olsun
Ne yapayım ben senin 3-5 oyunuKıskanç nevroş, sahura kalkarken oylarimi alıp kendine eklediğini bilmiyorum sanki
Olur mu öyle şey Lunya'nın pilavını geçtik daha ne olsun1.Olamadoktan sonra 10 oy da aynı,70 oy da aynı benim için