Ben kipadan aldım, o gün şansıma indirime girmiş 7 ytl idi sanırım, isteyen arkadaşlarıma da aldım hediye olarak fiyatı bu kadar uygun olunca kaydirigubbakcemile2 Ama hala kullanmaya vaktim olmadı, en yakın zamanda eğitim dvd'si edinicem. Vaktiniz varsa mutlaka toplu plates yapın, kullananlardan faydasını görmeyen çıkmadı henüz karşıma a.s.
Ben kipadan aldım, o gün şansıma indirime girmiş 7 ytl idi sanırım, isteyen arkadaşlarıma da aldım hediye olarak fiyatı bu kadar uygun olunca kaydirigubbakcemile2 Ama hala kullanmaya vaktim olmadı, en yakın zamanda eğitim dvd'si edinicem. Vaktiniz varsa mutlaka toplu plates yapın, kullananlardan faydasını görmeyen çıkmadı henüz karşıma a.s.
:roflol:bende kipadan almıştım ama yaklaşık 1 buçuk ay önce veeeeee 20ytl yee acayip kazıklanmışımm yaaa:çok üzgünüm: ama henüz başlamak kısmet olmadı bi türlü bulamadım adam akıllı bi video yada herhangi bi bilgi eğer bulanlarınız warsa paylaşırsa sewinirim arkdaşlar...
cnm tam olarak nereden aldın kipada?Şeniz
benim var cdimde var, bi süre yaptım ciddi anlamda sıkılaştığımı hissettim ama okuduğum her yerde pilates i uzman eşliğinde dikkatlice yapmazsanız omurga sakatlanmalarına neden olabilir diyodu ve benimde ciddi bel ağrım oluyordu arasıra bıraktım. ama şöyle diyebilirim benim cd de bi hareket var topun üstüne oturuyosunuz dik bir şekilde bişiler yapılıyo işte lan dedim bumu sıkılaştırcak normal oturuyorum işte bi kaç gün yaptım böyle ardından sırt kaslarım bir sertleşti anlatamam yani ciddi ciddi çalıştırıyo kasları demekki.