- 22 Ocak 2014
- 2.343
- 248
- 29
-
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
merhabaa bende 19 yasındayım eger imkanın varsa salon daha iyi olabilir benm oldugm yerde salon yok maalesef evde yapıyorum
bakalm bakalm
hmm bak bakalm ucuk fiyatlar verirseler evde dvdylede haleddebilirsinsalon düşünüyorum ama hafta içi çalışıyorum hafta sonu varmıdır bilmiyorum bir de ücreti çok fazlaysa diyede düşünüyorum o yüzden hiç sormadım ama bir araştırım sorim belki uygun fiyata vardır
bende yarım saat falan yapıyorum biraz hızlı tempooda:)Merhaba kızlar :)
Bende bu hafta başladım platese evde yapıyorum günde 50 dakika yapmayı düşünüyorum inşallah bırakmam hep beraber yapalım yılmayalım :) bu günde gidip ip alacağım birazda ip atlayalım bakalım
Arkadaşlar hepinize selamlar. Ben yeni katıldım aranıza.Pilates setim bugün kargodan geldi. Ebru Şallı'nın Dvdsi ile birazdan başlayacağım. Boyum 1.55. Kilom 52. Hedefim 5 kilo vermek ve sıkılaşmak. Gelişmeleri buradan paylaşalım.
Arkadaşlar hepinize selamlar. Ben yeni katıldım aranıza.Pilates setim bugün kargodan geldi. Ebru Şallı'nın Dvdsi ile birazdan başlayacağım. Boyum 1.55. Kilom 52. Hedefim 5 kilo vermek ve sıkılaşmak. Gelişmeleri buradan paylaşalım.
hoş geldinnnpilates setini nerden aldım canım fiyatı nedir? bende düşünüyorum da dünden beri internetten bakıyorum ama daha bulamadım güvenilir bir yer olursa iyi olur =)
hoşbuldummmn11den 50 tlye aldım. Ama a101e gelmiş 25 tlye
aaa iyiymişş hemen bakimneler var içindee
minderi yok heralde dimi göremedim de
aaa iyiymişş hemen bakimneler var içindee
Öncelikle a 101 de varmı!?!?!?!? Ve 2. Olarakda sizlere kendi konumdada yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.Bende a-101 den bugun 25 liraya pilates seti aldim)) yarin bende basliyorum ins.sonuclari buradan paylasmaya devam
Öncelikle a 101 de varmı!?!?!?!? Ve 2. Olarakda sizlere kendi konumdada yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
Biraz sonra linkini atacağım
Platesin sıkılaştırdığını biliyorum ve kilo vermek istiyosan platesle beraber yaparsan daa hızlı kilo verirsin diye düşünüyorum.
merhaba .ben iki aydır gidiyorum.çok memnunum şiddetle tavsiye ederim