- 22 Ekim 2013
- 817
- 228
- 34
-
- Konu Sahibi KedicikMiyavv
pilates bana hiç çekici gelmiyor niyeyse
umay villayı bir araştırın pilateste facebook saydasıda var mükemmel başka kimseyi tanımam pialteste
Merhaba plates setini hangi siteden siparis ettin acaba guvenemiyorum bende alicam.
Bende nisan ayında pılatese başlayacağım. Kursa gideceğim. Kardiyo diyet listesi pılates 70TL anlaştık. İstediğim günlerde gıdip yuruyıs bandını bısıkletı vs kullanabılecegım ve sadece bayanlara ozel mekan. Kilolu degılım sadece sıkulasma problemim var. Düğüne hazırlık malum :))
Ahahahaha :)))) ne guldum ya :)) cok canım kas yapacak kadar yapmam sadece basen bölgesi sıkılaştırma olacak :))) ondada gelınlıkten gozukmez herhalde :))))) cok teşekkür ederim canımm cok saol :)hmm cok uygunmuş:) Hayırlı olsun bu arada insallah güzeller güzeli fit bi gelin olursundikkat et de gelinlikten kaslar fışkırmasn
Pilates sıkılaşmaya birebir
Ahahahaha :)))) ne guldum ya :)) cok canım kas yapacak kadar yapmam sadece basen bölgesi sıkılaştırma olacak :))) ondada gelınlıkten gozukmez herhalde :))))) cok teşekkür ederim canımm cok saol :)
haha damadı düşnsene nolmuş la bizm karıyahaha çok kas iyi durmuyo zaten ya
ayyy sorma ust 36- 38 beden altı 38 beden olan karısının gelınlıgını cıkartınca bırden kaslı kaslı bacaklarımı goruyormus :))) ordan odakıka topuklar heralde :)))))
Amın canım ıns hepimizinİlahiAllah mutlulugunuzu daim etsin
Merhaba kizlar bende pilatese baslamaya karar verdim. Ancak suanda 155 boya 59 kiloyum baslamamda sakinca olurmu, yoksa zayiflayip oylemi baslasam. Oncelikli sikilasmasi gereken bokgelerim karin sirt ve kollar. Sizde hergun degisik bokgeler icin pilates yapsam ve yuruyus yaninda ne kadar surede gozke gorulur fark gormeye baslarim? Cunku gercekten sikilasnaya ihtiyacim var.:-(
Ah tembellik olmasa da yapabilsem