Pilates. Daş gibi bir vücut. Harika bir yaz!

bi başlayınca vucut hep istiyor ama :KK16: ayrıca pilates bahane spor sahane :KK23:

bende dün itibariyle pilatese başlamış bulunuyorum artık yihhuu :KK9: :KK9: daha önce doğum sonrasında evde yapmıştım tek başıma ebru şallının cd sini alıp, işe yaramıştı fakat su an spor salonunda başladım hoca eşliğinde yapılması cok daha farklı oluyor daha önce de yaptığım için cok fazla zorlanmadım ilk günden kesinlikle herkese tavsiye ederim

bende dün itibariyle pilatese başlamış bulunuyorum artık yihhuu :KK9: :KK9: daha önce doğum sonrasında evde yapmıştım tek başıma ebru şallının cd sini alıp, işe yaramıştı fakat su an spor salonunda başladım hoca eşliğinde yapılması cok daha farklı oluyor daha önce de yaptığım için cok fazla zorlanmadım ilk günden kesinlikle herkese tavsiye ederim

ne güzel bende bıraktm ne zamandr :KK43:

arkadaşlar ben kesinlikle kilo vermek istemiyorum ihtiyacım olan tek şey sıkı ve fit bir vücut. pilates kilo verdirir mi, ideal kilomdayım çünkü zayıf olmak istemem? :26:

arkadaşlar ben kesinlikle kilo vermek istemiyorum ihtiyacım olan tek şey sıkı ve fit bir vücut. pilates kilo verdirir mi, ideal kilomdayım çünkü zayıf olmak istemem? :26:

4 ay önce doğum yaptım yaklaşık 1 aydır en az haftanın 4-5 günü ebru şallı nın 2. dvd sini yapıyorum, tabi diyet ve neredeyse hergün 1 saat hızlı tempo yürüyüş de yapıyorum, 8 kilo verdim ama 8 kilodan daha fazla vermiş duruyorum, çünkü doğum öncesi kiloma daha 4 kilo daha varken, o halimden daha zayıf duruyorum ve o zaman giydiğim zor olan kotlarım şimdi daha rahat oluyor. ayrıca kasları gerdiği için bacaklar daha ince duruyor. mutlaka yap ve devam et zaten 1 haftanın sonunda vücudunu o kadar seveceksin ki yapmadığı gün vicdan azabı çekeceksin yani anlayacağın kas yaptığın için zayıflamıyor sadece inceliyorsun ve kas yaptığın için bazal metabolizman da hızlanıyor :)))))

X