Pilates. Daş gibi bir vücut. Harika bir yaz!

tsk ederim cevabin icin tamam o zaman basliyorum her ikisinede :KK66:

rica ederim dilersen Kadınlar Kulubunde Cuma günü Zayıflama yarışması bulunuyor.

Ben 3 hafta önce katıldım inanılmaz derecede katkısı var.

sende katılmıssın zaten her iki sekilde devam edersen fazlasıyla katkı sağlayacagından eminim

Son düzenleme:
rica ederim dilersen Kadınlar Kulubunde Cuma günü Zayıflama yarışması bulunuyor.

Ben 3 hafta önce katıldım inanılmaz derecede katkısı var.

sende katılmıssın zaten her iki sekilde devam edersen fazlasıyla katkı sağlayacagından eminim

evet bende daha yeni katildim, insallah veririz su kilolari das gibi bir vucuda sahip oluruz.:KK3: Pilates yapanlar varsa bu basliktada yazilabilir aslinda, ama pek ugrayan yok anlasilan.

Bayanlar için en iyi Kilo verme Zinde kalma yolu bence 7 Kilo verdim ben pilatesle :)

evet bende daha yeni katildim, insallah veririz su kilolari das gibi bir vucuda sahip oluruz.:KK3: Pilates yapanlar varsa bu basliktada yazilabilir aslinda, ama pek ugrayan yok anlasilan.

aynen canım eski bir konu zaten

İstersen sende bize katıl

Bu topiği açma amacım öncelikle yürümekti hala öyle ama içerisinde yaptıgımız spor faaliyetleirni paylaşıyoruz. Henüz yeni ama 5-6 kişiyiz. İleride daha düzenli hale getirebiliriz.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=690002

Bayanlar için en iyi Kilo verme Zinde kalma yolu bence 7 Kilo verdim ben pilatesle :)

haftada kaç defa yapıyordun bizlerle paylaşmak istediğin ekstra birşey var mı önerin falan birde ne kadar zamanda 7 kilo verdinki ?

Ben henüz evde yürüyüş yapıyorum ancak en kısa sürede pilatese de başlayacağım (sevdiğim bir arkadaşım bu konularda bana destek oluyor, sağolsun) :KK76:

haftada kaç defa yapıyordun bizlerle paylaşmak istediğin ekstra birşey var mı önerin falan birde ne kadar zamanda 7 kilo verdinki ?

Haftada 3 gün yapıyordum 1,5 ay da verdim, aslında farklı birşey yok pilav ekmek ve şekerden uzak durdum :) artık almıyorum kilom sabitlendi :)

Haftada 3 gün yapıyordum 1,5 ay da verdim, aslında farklı birşey yok pilav ekmek ve şekerden uzak durdum :) artık almıyorum kilom sabitlendi :)

harikaa gözün aydın darısı başımıza inşallahhh

internet üzerinden belirli videoların var mıydı acaba ?

evet maalesef pek ilgi gören bi başlık olmadı :KK50:

Ben henüz evde yürüyüş yapıyorum ancak en kısa sürede pilatese de başlayacağım (sevdiğim bir arkadaşım bu konularda bana destek oluyor, sağolsun) :KK76:

ne güzeeelll:) Pilatesin bana sagladıgı en önemli fayda dik duruyorum
durusum yürüyüşm düzeldi mesela

Platesi evde mi salonda mı yapıyosunuz? Ve sporun yapıldığı saat önemlimiş. Saat kaç gibi yapıyosunuz ve kaç dk sürüyo? Çok sordum :))

Merhaba kizlar bende pilatese baslamaya karar verdim. Ancak suanda 155 boya 59 kiloyum baslamamda sakinca olurmu, yoksa zayiflayip oylemi baslasam. Oncelikli sikilasmasi gereken bokgelerim karin sirt ve kollar. Sizde hergun degisik bokgeler icin pilates yapsam ve yuruyus yaninda ne kadar surede gozke gorulur fark gormeye baslarim? Cunku gercekten sikilasnaya ihtiyacim var.:-(

Platesin sıkılaştırdığını biliyorum ve kilo vermek istiyosan platesle beraber yaparsan daa hızlı kilo verirsin diye düşünüyorum.

Platesi evde mi salonda mı yapıyosunuz? Ve sporun yapıldığı saat önemlimiş. Saat kaç gibi yapıyosunuz ve kaç dk sürüyo? Çok sordum :))

ben evde yapıyorum set aldım internetten ögredngim ve rahatlatan hareketleri yapıyorum:KK9:

aslnda benm pilates amacını asşıyo biraz kiloda vermek istediğm içn hızlı tempo yapıyorum 20-30 dk arası sürüyo zamanım olmadıngdan yoksa daha uuzn surede olablir ama yetiyor

saat olarak da yine musaitliğime göre değişiyo öğleden sonra genelde:)

selamm kızlarr bende geldimm :KK3:

benimde pilatese ilgim çokk büyükk ve ben 19 yaşındayım hemm spor yapmayı seviyorum hemde vücudum sıkı olsun istiyorum

spor salonuna mı yazılsam yoksa bende gerekli malzemeleri alıp evde mi başlasam ?:26::26:

elimde Umay Villa pilates dvdsi ve bazı pilaste malzemeleri var. ilgilenen arkadaşlar konularıma bakabilir :KK31:

selamm kızlarr bende geldimm :KK3:

benimde pilatese ilgim çokk büyükk ve ben 19 yaşındayım hemm spor yapmayı seviyorum hemde vücudum sıkı olsun istiyorum

spor salonuna mı yazılsam yoksa bende gerekli malzemeleri alıp evde mi başlasam ?:26::26:

merhabaa bende 19 yasındayım eger imkanın varsa salon daha iyi olabilir benm oldugm yerde salon yok maalesef evde yapıyorum :KK15:

elimde Umay Villa pilates dvdsi ve bazı pilaste malzemeleri var. ilgilenen arkadaşlar konularıma bakabilir :KK31:
bakalm bakalm :KK23::KK23:

X