- Konu Sahibi KedicikMiyavv
pilatesi yürüyüş ve diyetle (sağlıklı yaşam ) desteklersen hem vucüdün sekillenir hem uzarsın hemde daha rahat hareket etmeye başlarsın.
tsk ederim cevabin icin tamam o zaman basliyorum her ikisinede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pilatesi yürüyüş ve diyetle (sağlıklı yaşam ) desteklersen hem vucüdün sekillenir hem uzarsın hemde daha rahat hareket etmeye başlarsın.
tsk ederim cevabin icin tamam o zaman basliyorum her ikisinede
rica ederim dilersen Kadınlar Kulubunde Cuma günü Zayıflama yarışması bulunuyor.
Ben 3 hafta önce katıldım inanılmaz derecede katkısı var.
sende katılmıssın zaten her iki sekilde devam edersen fazlasıyla katkı sağlayacagından eminim
evet bende daha yeni katildim, insallah veririz su kilolari das gibi bir vucuda sahip oluruz. Pilates yapanlar varsa bu basliktada yazilabilir aslinda, ama pek ugrayan yok anlasilan.
Bayanlar için en iyi Kilo verme Zinde kalma yolu bence 7 Kilo verdim ben pilatesle :)
haftada kaç defa yapıyordun bizlerle paylaşmak istediğin ekstra birşey var mı önerin falan birde ne kadar zamanda 7 kilo verdinki ?
Haftada 3 gün yapıyordum 1,5 ay da verdim, aslında farklı birşey yok pilav ekmek ve şekerden uzak durdum :) artık almıyorum kilom sabitlendi :)
evet maalesef pek ilgi gören bi başlık olmadıevet bende daha yeni katildim, insallah veririz su kilolari das gibi bir vucuda sahip oluruz. Pilates yapanlar varsa bu basliktada yazilabilir aslinda, ama pek ugrayan yok anlasilan.
Ben henüz evde yürüyüş yapıyorum ancak en kısa sürede pilatese de başlayacağım (sevdiğim bir arkadaşım bu konularda bana destek oluyor, sağolsun)
Merhaba kizlar bende pilatese baslamaya karar verdim. Ancak suanda 155 boya 59 kiloyum baslamamda sakinca olurmu, yoksa zayiflayip oylemi baslasam. Oncelikli sikilasmasi gereken bokgelerim karin sirt ve kollar. Sizde hergun degisik bokgeler icin pilates yapsam ve yuruyus yaninda ne kadar surede gozke gorulur fark gormeye baslarim? Cunku gercekten sikilasnaya ihtiyacim var.:-(
Platesi evde mi salonda mı yapıyosunuz? Ve sporun yapıldığı saat önemlimiş. Saat kaç gibi yapıyosunuz ve kaç dk sürüyo? Çok sordum :))
evet maalesef pek ilgi gören bi başlık olmadı
ne güzeeelll:) Pilatesin bana sagladıgı en önemli fayda dik duruyorum
durusum yürüyüşm düzeldi mesela
Aynen, dik bir vücut ve dik yürüyüş herzaman candır
Yakın zamanda başlayacağım inşallah.
zaten ilk günden bi zindelik dirilik hissediyorsun bura +++++ motivasyon oluyorr
bencede faydali bi baslk olabilir ama ilgi yok sanirm pekbu basligi canlandirsak tekrar? Yada baska pilates basligi var mi devam eden?
selamm kızlarr bende geldimm
benimde pilatese ilgim çokk büyükk ve ben 19 yaşındayım hemm spor yapmayı seviyorum hemde vücudum sıkı olsun istiyorum
spor salonuna mı yazılsam yoksa bende gerekli malzemeleri alıp evde mi başlasam ?:26::26:
bakalm bakalmelimde Umay Villa pilates dvdsi ve bazı pilaste malzemeleri var. ilgilenen arkadaşlar konularıma bakabilir