- 7 Şubat 2019
- 1.761
- 4.032
- 30
- Konu Sahibi KudrAlobar
- #1.701
Sapık oldum galiba.Tövbe estağfurullah nasıl pis nasıl fesat bir için var senin........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sapık oldum galiba.Tövbe estağfurullah nasıl pis nasıl fesat bir için var senin........
Yokluk da çekmiyorsun ki ahfhaha Olsam ben olurdum bak ne kadar aklı başında efendi bir zatımSapık oldum galiba.
Ne ekşını, hangi ekşın?Nabıyonuz kızlar? Dün @filmdelisi ile ekşının içinde bulduk kendimizi, bugün KudrAlobar ile. Her günümüz ayrı hareket çok şükür.
Ne oldu o kadar? Trafik mi?Ne ekşını, hangi ekşın?
normalde 35 dakikada gittiğim yolu 18.05’te çıkıp 20,15’te eve girerek 2 saat 10 dakikada tamamladım. Bu arada susadım ve çişim geldi. Üstelik sigarayı azaltmaya çalıştığım için son sigaramı 12 civarı içmiştim. Şu an beynim lapa kıvamında
İzmir istanbul olmuş. Otobanda trafik tıkanır mı ya? Delirdim resmen.Ne oldu o kadar? Trafik mi?
Ay cinnetlikİzmir istanbul olmuş. Otobanda trafik tıkanır mı ya? Delirdim resmen.
Abi kardeş mevzuuNe ekşını, hangi ekşın?
normalde 35 dakikada gittiğim yolu 18.05’te çıkıp 20,15’te eve girerek 2 saat 10 dakikada tamamladım. Bu arada susadım ve çişim geldi. Üstelik sigarayı azaltmaya çalıştığım için son sigaramı 12 civarı içmiştim. Şu an beynim lapa kıvamında
İstanbulAy cinnetlik
Sorma bi ara önümdekine yanımdakine çarpmak falan geçti içimden.Ay cinnetlik
Yok kaza falan klasik iş çıkışı trafiği. Altıya beş kala çıkarsam sorun yok kurtarıyom altıdan sonra çıkarsam böyle saatlerce trafik. Totom bile ağrımış yeminlen.Abi kardeş mevzuu
O trafik niye öyleymiş, kaza falan mı var?
Ben prensip olarak en yoğun trafikte bile yarım saatten uzak yerlere gitmiyorum kafam rahatSorma bi ara önümdekine yanımdakine çarpmak falan geçti içimden.
Yok kaza falan klasik iş çıkışı trafiği. Altıya beş kala çıkarsam sorun yok kurtarıyom altıdan sonra çıkarsam böyle saatlerce trafik. Totom bile ağrımış yeminlen.
Ben prensip olarak en yoğun trafikte bile yarım saatten uzak yerlere gitmiyorum kafam rahat
İş hayatı beni çok fena çarpacak ya bak kınadım
Ben prensip olarak en yoğun trafikte bile yarım saatten uzak yerlere gitmiyorum kafam rahat
İş hayatı beni çok fena çarpacak ya bak kınadım
Is yerim evime 3-4 kmydi. 20-25 dakikada gidiyorduk, isim evime gayet yakin diyordukistanbulda falan çalışırsan yarım saatlik yol evinin alt sokağı falan oluyor
3-4 km 3-4 dakikada gidilmeli. Yürüsen daha hızlı gidersinIs yerim evime 3-4 kmydi. 20-25 dakikada gidiyorduk, isim evime gayet yakin diyorduk
Home office çalışırımistanbulda falan çalışırsan yarım saatlik yol evinin alt sokağı falan oluyor
Öh yok artıkIs yerim evime 3-4 kmydi. 20-25 dakikada gidiyorduk, isim evime gayet yakin diyorduk
Bak en güzeli o işte.Home office çalışırım
Öh yok artık
Yok ya canım sıkılır. Zaten çok evci bir insanım o zaman kesin 1 ay evden çıkmadığım olurBak en güzeli o işte.
Ahaha aynı ben.Yok ya canım sıkılır. Zaten çok evci bir insanım o zaman kesin 1 ay evden çıkmadığım olur
Ay sesten durulmazAhaha aynı ben.
hayalim şöyle büyükçe bahçeli çok katlı bir ev alıp (yeri ve evi belirledim) üst katta yaşayıp alt katları kreş ya da oyun kulübü yapmak.
Is cikisi trafigi3-4 km 3-4 dakikada gidilmeli. Yürüsen daha hızlı gidersin
Var artik ahshs saat 6da cikiyordum, servisler 6.05te kalkiyordu. 25 geçe falan iniyordum. Istanbul icin cok yakin bebisim, kim altida işten cikip alti bucukta evinde oluyorHome office çalışırım
Öh yok artık
Gündüz zaten ben aşağıda olcan kocam işte olcak. Akşam da sepetlicez bebeleri. Hafta sonu da bahçede mangalAy sesten durulmaz