- 18 Ekim 2018
- 7.890
- 32.649
- Konu Sahibi KudrAlobar
- #1.721
Oh mis bana da mantar çevirir misinizGündüz zaten ben aşağıda olcan kocam işte olcak. Akşam da sepetlicez bebeleri. Hafta sonu da bahçede mangal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh mis bana da mantar çevirir misinizGündüz zaten ben aşağıda olcan kocam işte olcak. Akşam da sepetlicez bebeleri. Hafta sonu da bahçede mangal
Oh mis bana da mantar çevirir misiniz
Vejetaryenalasını çeviririz. Kabak patlıcan pattis bile atarız. Vegan mıydın sen?
Temem bebişim sana göre ayarlarız. Ama bu etçil Lyanna Mormont u çağırmayalım. Kanlı kanlı et yiyor o.Vejetaryen
Yesin napalım alıştım benTemem bebişim sana göre ayarlarız. Ama bu etçil Lyanna Mormont u çağırmayalım. Kanlı kanlı et yiyor o.
Kız kanlı diyom kanlı, bişirmeden, çiğ çiğ... Yoksa ben de yiyom et. Bikaç sene pesketeryan takıldım (deniz ürünleri zaafım) sonra değerler yerlerde sürününce kırmızı ete dönüş yaptım.Yesin napalım alıştım ben
Benim değerler bombastik de ilk hafta hem üşengeçliğimden hemde karbonhidratı azaltmak istediğimden sadece sebze yemişim. 1 hafta sonra mal gibiydim Karbonhidrat ın değerini bilememişimKız kanlı diyom kanlı, bişirmeden, çiğ çiğ... Yoksa ben de yiyom et. Bikaç sene pesketeryan takıldım (deniz ürünleri zaafım) sonra değerler yerlerde sürününce kırmızı ete dönüş yaptım.
Az pişmiş et candır. Kömür gibi, kayış gibi yapıyorsunuz güzelim etleri.Temem bebişim sana göre ayarlarız. Ama bu etçil Lyanna Mormont u çağırmayalım. Kanlı kanlı et yiyor o.
Otla ömür geçmez bebişim.Benim değerler bombastik de ilk hafta hem üşengeçliğimden hemde karbonhidratı azaltmak istediğimden sadece sebze yemişim. 1 hafta sonra mal gibiydim Karbonhidrat ın değerini bilememişim
Babam belgeselde koşan hayvanları görünce ağzı sulanıyor bu da onun gibiAz pişmiş et candır. Kömür gibi, kayış gibi yapıyorsunuz güzelim etleri.
Absolut sen bakma ahfha
Cillop gibi et işte negzel. Olsa da yesek.
Ot yemiyoruz sadece o 1 hafta benim beceriksizliğimOtla ömür geçmez bebişim.
Sebze yemeği bile kıymalı güzel
Ahahah geçen gün tavuklu krep yedim, soykırım yaptım diyorumBabam belgeselde koşan hayvanları görünce ağzı sulanıyor bu da onun gibi
Ay ben hiçbir yerde kan görmeye dayanamıyorumAhahah geçen gün tavuklu krep yedim, soykırım yaptım diyorum
Annem çok pişmiş sever eti. Evde et yaparken anneminkini ocaktan almadan birkaç dakika önce kendiminkini koyuyorum. Beraber yerken bakmıyor benim tabağıma "of gösterme" diye
Ot yemiyoruz sadece o 1 hafta benim beceriksizliğim
Benim değerler bombastik de ilk hafta hem üşengeçliğimden hemde karbonhidratı azaltmak istediğimden sadece sebze yemişim. 1 hafta sonra mal gibiydim Karbonhidrat ın değerini bilememişim
Kan görmek hobilerim arasında yer alıyor Bilumum tıbbi hesap, olay yeri inceleme hesabı, patoloji hesapları takiptedir, ameliyat videoları, vaka görüntüleri izlerimAy ben hiçbir yerde kan görmeye dayanamıyorum
Kerevizi bende sevmiyorum da baklagiller var onlar üvey evlat mıAman et ve meyve olmayan her şey ot işte, yeşillik
Sebzelerden çok sevdiğim birkaç tanesi hariç hepsi gereksiz bence. Kereviz nedir mesela, lüzumsuz
Patlıcan çok severim mesela, bazen patlıcan aşeriyorum evde.
Bende çıplak kadın çıkıyor akışımda haha çok rezil oldum bu yüzdenKan görmek hobilerim arasında yer alıyor Bilumum tıbbi hesap, olay yeri inceleme hesabı, patoloji hesapları takiptedir, ameliyat videoları, vaka görüntüleri izlerim
Otobüste falan instagram açarken dikkat ediyorum, her an bir vaka fotosu çıkabiliyor çünkü.
Dur bakayım baklagillerde neler varmışKerevizi bende sevmiyorum da baklagiller var onlar üvey evlat mı
Bende çıplak kadın çıkıyor akışımda haha çok rezil oldum bu yüzden
Haha bende ses kayıtlarını kuytuda dinliyorumDur bakayım baklagillerde neler varmış
Nohut: Etli ve pilav üstü gideri var. Her zaman değil, arada iyidir.
Mercimek: Çorbası ve mercimek köftesi. Hele ki köftesi. Yemeği ı-ıh.
Fasülye: Yine pilav üstü kuru ve etli.
Bakla: Gereksiz.
Börülce: Gereksiz.
Bezelye: Rus salatasının içinde gideri var
Çıplak kadın yine uzuvdan, ameliyat görüntüsünden, oraya buraya giren zıpkından falan iyidir ya. En azından en fazla sapık veya lezbiyen zannedilirsin
Ya benim densiz seviyesiz arkadaş grubumdan gelen foto ve videoları halk içinde açamıyorum kimbilir yine ne rezil şeyler attılar diye
Buluruz etli sebzeli bir yemek, sen sebzesini yersin ben etiniHaha bende ses kayıtlarını kuytuda dinliyorum
Biz birbirimize yemeğe gitmeyelim çok farklı zevklerimiz varmış aha benzemediğimiz bir nokta