- 11 Aralık 2018
- 39.731
- 246.271
- Konu Sahibi KudrAlobar
- #1.341
Anlık mutluluklarla yaşıyoruz zaten şekerimAnlık mutlu ediyor, sonra daha kötü oluyor dedikleri olmayınca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlık mutluluklarla yaşıyoruz zaten şekerimAnlık mutlu ediyor, sonra daha kötü oluyor dedikleri olmayınca
Ben çok emindim onun ayağıma geleceğinden ve benim reddedeceğimden.Anlık mutluluklarla yaşıyoruz zaten şekerim
Ben çok emindim onun ayağıma geleceğinden ve benim reddedeceğimden.
Sonra noldu adam mutlu!
O yüzden falaaddin'e gıcığım
Kısa süre önce tartışıp ayrılma kararı verdiğiniz, sizi çok üzen falan diyordu. Ben o dönem kimden ayrıldım başkaisim mi virdi faladdin? Belki başka biriydi sen ona yordun
Faladdinciyiz.
Kısa süre önce tartışıp ayrılma kararı verdiğiniz, sizi çok üzen falan diyordu. Ben o dönem kimden ayrıldım başka
Ha iyi ki ayrılmışım o ayrı
Aman neyse ne. İsabet olmuş dönmemesi, o kafayla tamam derdim ben onaBelki dönecekti pişman olup ama sen set çekince dönemedi.
Estraven nickini değiştirsene la bu kısaltılmıyo.Aman neyse ne. İsabet olmuş dönmemesi, o kafayla tamam derdim ben ona
Bak 1 yılı geçti, şimdi dönüp bakınca iyi ki Estraven le bir olup ayırmışsınız beni diyorum.
Esterabim gibi olmuş zatenEstraven nickini değiştirsene la bu kısaltılmıyo.
lya, absolut, film, kudra, amecey zaten kısa seni kısaltamıyom.
estraveni de ayırsaydık iyidi de beceremedik.
Esterabim gibi olmuş zaten
Ven mi desek ki?
Veni veni Bihteriniven’i de sevmedim ben ama zamanla söyleye söyleye alışırım belki
Öyle oluyor muydu o iş ya?Est. Deyin Estağfirullah çeker sevap point kasarsınız her seferinde
Ay keşke eski sevgililerimde üye olsaydım bende yavEstraven nickini değiştirsene la bu kısaltılmıyo.
lya, absolut, film, kudra, amecey zaten kısa seni kısaltamıyom.
estraveni de ayırsaydık iyidi de beceremedik.
Ay keşke eski sevgililerimde üye olsaydım bende yav
O değil de benim müstakbel ruh eşim şu an kimbilir hangi paçozla beraber yaa.. Cumartesi gecesi kesin dışarılardır şimdi onlar, sonra eve geçerler. Öff.itinayla dandik sevgiliden ayrıltılır
ütü noldu?
Kim kız o?O değil de benim müstakbel ruh eşim şu an kimbilir hangi paçozla beraber yaa.. Cumartesi gecesi kesin dışarılardır şimdi onlar, sonra eve geçerler. Öff.
Valla ayırırlar. Beni ayırdılar, sonra ayırdıklarına mutlu oldular ben ayrılık sonrası sendromları geçirirkenAy keşke eski sevgililerimde üye olsaydım bende yav
Bilmiyorum işte kimse. Öyle biri vardır ve hayatıma girecektir diye umuyorum.Kim kız o?
Hea öyle...Bilmiyorum işte kimse. Öyle biri vardır ve hayatıma girecektir diye umuyorum.
Ben sevgilisi olana kadar kimbilr kimlerle takılıyor adam yaa.
Ben nerde takılıyorum yaa, evden mi çıkıyorum yazık banaHea öyle...
e sen de takılıyon kimbilir kimlerle o da böyle düşünmüyodur işallak. Yoksa eline erkek eli değdi diye ruh eşin olmaktan vazgeçebiler.
Ben nerde takılıyorum yaa, evden mi çıkıyorum yazık bana
Ben o yapıyor diye arada bir iki kişiyle görüşüyorum o kadar. Beyimiz gününü gün edecek, ben öyle elim elim üstünde oturacağım, yok ya.
Ruh eşimse zaten şimdi Kadıköy'de birasını içiyordur kesin.