- 11 Aralık 2018
- 39.733
- 246.278
- Konu Sahibi KudrAlobar
- #1.321
İkimize bi çocuk teslim edeceklerini sanmıyorumHayvan evlat edinme seçeneği var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkimize bi çocuk teslim edeceklerini sanmıyorumHayvan evlat edinme seçeneği var
Eheehe hayvan demişsin benim oğlanın velayeti ondaydı bana bırakıp kaçtı nafaka da ödemiyorHayvan evlat edinme seçeneği var
Merak etme bıkar benden yakında. Bir ütü yapmayı bile beceremiyorum benEve bağlamam lazım bi şekilde. Baksana gizli aşklar yaşıyo
Mama parası bile miEheehe hayvan demişsin benim oğlanın velayeti ondaydı bana bırakıp kaçtı nafaka da ödemiyor
Aborey naaptın öyle? Tost mı yaptın ütüyle?Merak etme bıkar benden yakında. Bir ütü yapmayı bile beceremiyorum ben
Bknz:Eki Görüntüle 2594766
Evde kalma sebebim olacak
Hastane masraflarına bile yanaşmıyor. Dava açacam yakındaMama parası bile mi
İlk kullanımda böyle oldu temizleyemedim deAborey naaptın öyle? Tost mı yaptın ütüyle?
Diş macunuyla denesene, temizlenir muhtemelen aşırı yanmadıysa.İlk kullanımda böyle oldu temizleyemedim de
Karbonatla denemiştim. Onu da deneyeyim. Soğukken dimi?Diş macunuyla denesene, temizlenir muhtemelen aşırı yanmadıysa.
Soğuk soğuk. Sonra ısıtıp buhar püskürtKarbonatla denemiştim. Onu da deneyeyim. Soğukken dimi?
DeneyeceğimSoğuk soğuk. Sonra ısıtıp buhar püskürt
Ahahha hatırlat da sana geldiğimde bir şey yiyip içmeyeyimAnladım zaten.
Ben de kocası başkasına aşık olan kadın gibi lya’yı eve nasıl bağlarım diye düşünüyorum şuvan. Adet kanı tavsiyesi geldi
Tövbe yarabbi ben çocuk istemiyorum dedikçe bana üstelik iki anneli çocuk yaptıracaksınızKonu birden buraya nasıl geldi
Çocuk yapmak her zaman en kesin çözüm
Sen evlatlık aldın, nüfusuna geçirdin, çocuk benden çıktı hacıEheehe hayvan demişsin benim oğlanın velayeti ondaydı bana bırakıp kaçtı nafaka da ödemiyor
Ben varım yetmez miyimÖf sıkıldım yav.
kocam provaya gitti, arkadaşlarımın biri hariç hepsi bebeli o biri de bugün müsait değilmiş. Anama gittim o da açmadı geri geldim, siz de yoksunuz.
Gelsene kaave içek.Ben varım yetmez miyim
Fal da bakacayın mı?Gelsene kaave içek.
Faladdine gönderirikFal da bakacayın mı?
İnanmıyorum ona ben. Ona kalsa sizin sevmediğiniz exim çok pişman olacaktı da af dileyecekti falan filanFaladdine gönderirik
İnanmıyorum ona ben. Ona kalsa sizin sevmediğiniz exim çok pişman olacaktı da af dileyecekti falan filan
Anlık mutlu ediyor, sonra daha kötü oluyor dedikleri olmayıncaHaha geyik ama ben seviyom onu. Hep güzel şeyler söylüyo mutlu ediyo