- 18 Ekim 2018
- 7.890
- 32.656
- Konu Sahibi KudrAlobar
- #1.301
Sabah bir konu okudum da şaşkınlığımdan hala böyleyimNamahrem almıyoruz biz, rahat rahat girebilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah bir konu okudum da şaşkınlığımdan hala böyleyimNamahrem almıyoruz biz, rahat rahat girebilirsin
Ay sorma, kadının ölümcül hastalığı var sandım.Sabah bir konu okudum da şaşkınlığımdan hala böyleyim
Ölümcül değil de başka bir hastalığı varmışAy sorma, kadının ölümcül hastalığı var sandım.
Ölümcül değil de başka bir hastalığı varmış
Ay sorma, kadının ölümcül hastalığı var sandım.
Şşt arka sıra, kendi aranızda konuşmayın. Şaşırılacak bir şey varsa söyleyin hep beraber şaşıralım.Ölümcül değil de başka bir hastalığı varmış
Buyrun şaşırınŞşt arka sıra, kendi aranızda konuşmayın. Şaşırılacak bir şey varsa söyleyin hep beraber şaşıralım.
Değişik olaylar.Buyrun şaşırın
BASLIKSIZ
Buda dert hormon mu bilemedim.Ben mümkün olduğunca kayinvalide ziyareti yaparım aynı binadayız ve bize dahi gelse yanından bi dk ayrılmam ki canı sıkılmasın diye herseyi bırakır sohbet etmeye çalışırım.Geçen pazar kayinvalide evde yalnızmış eşi kızı bir yere gitmiş bizde dışardan geliyoruz akşam...www.kadinlarkulubu.com
Değişik olaylar.
Beyin de sana triplenmesin şimdi, biz içeride otururken adamcağız odasında oturuyordu. Kalkıp tabak koymadın önüne
Wowow haram çaldım bunuahhaahaha olabilir valla. Dur gidip sorayım küsmüş mü haberim olmadan.
Hayır işin ilginç tarafı kadın sokağa çıkıyor, bür sürü erkekle temasa giriyor ama konu kuzenler falan olunca wowow haram
bi de bana demiş namahrem sadece kapalılar için midir diye, ya kimin için olacaadı
Dur onun görseli de var, atayım sanaWowow haram çaldım bunu
Görselini atsın lya sanaWowow haram çaldım bunu
Onunla gizli gizli konuştuğumuzdan attıGörselini atsın lya sana
Onunla gizli gizli konuştuğumuzdan attı
Konu birden buraya nasıl geldiAnladım zaten.
Ben de kocası başkasına aşık olan kadın gibi lya’yı eve nasıl bağlarım diye düşünüyorum şuvan. Adet kanı tavsiyesi geldi
Lya’dan nasıl çocuk yapacağımı çözersem hemen yapcamKonu birden buraya nasıl geldi
Çocuk yapmak her zaman en kesin çözüm
Iy ondan çocuk mu yapılır her şeyi üstüne atıp kaçar be çilekeş ana olarak ortada kalırsınLya’dan nasıl çocuk yapacağımı çözersem hemen yapcam
Eve bağlamam lazım bi şekilde. Baksana gizli aşklar yaşıyoIy ondan çocuk mu yapılır her şeyi üstüne atıp kaçar be çilekeş ana olarak ortada kalırsın
Hayvan evlat edinme seçeneği varLya’dan nasıl çocuk yapacağımı çözersem hemen yapcam